The Bucket List


Anul apariției: 2007

Gen: aventură, dramă, comedie

Limbă: engleză

Actori:

Morgan Freeman

Jack Nicholson






În urmă cu mulți ani, profesorul de filosofie al lui Carter Chambers (Morgan Freeman) le-a dat studenților săi drept temă alcătuirea unei liste cu tot ce și-ar dori să facă și să vadă înainte să moară.

Însă, Carter, devenind mecanic auto și întemeindu-și o familie, a realizat că acea listă este plină doar de dorințe care nu se vor îndeplini niciodată.

Pe de altă parte, Edward Cole (Jack Nicholson) a văzut până atunci numai foi pline cu cifre, căci era om de afaceri și nu s-a gândit niciodată la ce l-ar face cu adevărat fericit.

Astfel, destinul îi aduce pe cei doi în aceeași cameră de spital și îi face să realizeze că nu mai au foarte mult de trăit și că până atunci nu au ajuns să cunoască fericirea.

Neținând cont de sfaturile medicilor, cei doi pleacă în cea mai mare aventură a vieții lor. Ei străbat țări și continente, mănâncă la cele mai elegante restaurante, fac întrecere cu cele mai rapide mașini, sar cu parașuta, bifând pe lista lor de fiecare dată când au mai facut ceva nou.

Fără să-și dea seama, cei doi devin buni prieteni și ajung să-și împătășească propriile răspunsuri la întrebările pe care viața le pune de-a lungul timpului...

Un film despre fericire, despre cum să-ți trăiești viața ca și când ar fi ultima ta zi și despre împlinirea sufletească, pe care îl recomand tuturor.






0 gânduri frumoase:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.