Recenzii

Editura TreiEditura PoliromEditura Curtea Veche

Editura Epica
Editura Art (Arthur/Paladin)Editura Humanitas Editura Booklet FictionEditura AllEditura RaoEditura LiteraEditura Nemira


Editura LedaEditura Librex PublishingEditura CelestiumEditura BestsellerEditura For youEditura ProdromosCărți în engleză 10 gânduri frumoase:

 1. Minunate recenzii,minunate carti. Te pup 💋

  RăspundețiȘtergere
 2. Hey, imi place blogul tau, am sa mai trec pe aici ca sa gasesc idei de carti de citit. Deja mi-au facut cu ochiul cateva. Ma bucur ca sunt astfel de bloguri si ca inca avem tineri care citesc :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur tare mult că-ți place! :D Să știi că, deși pare că tinerii nu citesc, cred că sunt subestimați. Intrând oarecum în lumea asta, mi-am dat seama că sunt atââția tineri care citesc, dar care încă nu sunt descoperiți.

   Ștergere
 3. Waaa, ce de recenzii faine. Bravo, Roxi şi mult succes în continuare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îți super mulțumesc, Robert! Mult succes și ție și lecturi minunate îți doresc! >:D<

   Ștergere
 4. Salut! :) Vreau sa-ti spun ca ai un blog minunat. Am doar intrebare. Cum ai reusit sa faci aceasta pagina ( si sa atasezi link la poze)? Am si eu un blog cu recenzii si as vrea sa le organizez cumva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut! :D Îți mulțumesc foarte mult! Te ajut cu mare drag, te rog doar să-mi trimiți tu un mesaj pe Facebook (Roxi Adina) și vorbim mai mult acolo.

   Ștergere
 5. Nu înțeleg de ce este plin de fluturași. Nu înțeleg de ce cărțile sunt clasificate după editură, nu după gen. Nu înțeleg de ce sunt atâtea gif-uri menite să-mi distragă atenția de la recenziile tale. Însă, cel mai important nu înțeleg combinația de romănă cu engleză. Ar merge ceva modificări, nu crezi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi, să o luăm pe rând. Fluturii sunt parte din mine, îmi plac, așa că de ce să nu aduc o parte din mine și pe blog? Mi se pare mult mai util să clasific cărțile după editură. Multe dintre cărți fac parte din mai multe categorii și ar fi foarte amestecate dacă aș face asta. Gif-urile sunt pentru un aspect frumos, nu ca să-ți distragă atenția, deși o să țin cont de asta. Cât despre combinația de română cu engleză, pur și simplu, așa îmi place mie și așa îmi vine natural. Trăim oricum într-un secol în care majoritatea oamenilor (sau cel puțin a adolescenților) știu engleză, iar unele lucruri pur și simplu sună mai bine în engleză, în timp ce în română își pierd deja din înțeles.

   Întotdeauna e loc de modificări și o să le fac la un moment dat, dar la unele părți încă rămân la ideile mele. Mulțumesc totuși pentru sugestii și bine ai venit pe blog! :)

   Ștergere

Un produs Blogger.