Precomandă „Grey" de la Diverta, cu 15% reducere și transport gratuit

Cu entuziasm te anunțăm de apariția unui nou bestseller marca Fifty Shades of Grey – Grey, povestea trăită de Anastasia și Christian din perpesctiva personajului masculin!

Poți comanda cartea aicihttp://bit.ly/1NGTTd2 


Cu peste 125 de milioane de copii vândute de la apariția primului volum, și o ecranizare, deși controversată cu vânzări de peste 500 de milioane de dolari, autoarea E.L. James a hotărât să satisfacă una dintre cele mai mari dorințe ale fanilor seriei  reluarea poveștii de dragoste a celor doi din perspectiva lui Christian.

Cu un stil mai întunecat și mult mai serios, adaptat la personalitatea miliardarului, Grey a fost vândut în peste 1 milion de exemplare în prima săptămână de lansare a volumului în limba engleză, iar la sfârșitul lunii va fi disponibil și în limba română!

Vrei să fii primul care citește noua carte a seriei? Precomandă Grey de la Diverta și primești 15% reducere și transport gratuit! Volumul îți va fi livrat pe 30 septembrie!

Precomandă cartea aici: http://bit.ly/1NGTTd2

2 gânduri frumoase:

  1. E tare agitație cu cartea asta, deci poate am să-i dau o șansă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am observat. Nu am citit primele 2 volume, însă nici nu cred că le voi încerca, nu par genul meu, în ciuda faptului că majoritatea adolescenților le adoră.

      Ștergere

Un produs Blogger.