Sponsor nou - Editura Litera

Dragilor, am o veste minunatăăă! Blogul are parte de un nou sponsor, și anume, Editura Litera. Sunt tare bucuroasă că au fost de acord cu propunerea mea și că mi-au trimis două cărticele care par foarte interesante.

Cărțile primite fac parte din colecția Clasici contemporani Litera, categorie care pune laolaltă scriitori contemporani laureați sau nominalizați ai unor prestigioase premii literare, care le prefigurează statutul de “clasici”. Ficțiunile cele mai noi, cele mai vândute, cele mai iubite din zilele noastre – cărți pe care abia aștepți să le citești.



Cartea Să bați din palme cu o singură mână era deja pe lista mea, iar bucuria a fost mai mare când am văzut că mi-au oferit ocazia să o citesc. M-am apucat astăzi de ea și până acum pare interesantă, îmi place stilul autorului și e destul de profundă. Cum în ultimul timp am citit numai Young Fiction, cred că a venit timpul să mai citesc și ceva de genul ăsta.

Cât despre cartea Un bărbat îndrăgostit, am mai văzut-o pe internet, însă nu știu foarte multe despre ea. Se pare că este cartea a doua din seria Lupta mea, iar eu nu am citit-o pe prima, dar o să mă documentez, poate n-au legătură între ele (deși mă înșel) și pot să încep direct cu asta. Dacă nu, vedem noi. :D

Pe cei de la Litera puteți să îi găsiți pe site-ul lor, unde puteți să vedeți noutățile și ce cărți mai au, dar și pe pagina de facebook, pe care o puteți accesa aici. Le mulțumesc mult pentru cărticele și sper să fie o colaborare frumoasă!


Voi ați citit aceste cărți? Dacă da, ce părere aveți despre ele?

Un weekend relaxant să aveți, plin de lecturi plăcute! >:D<

8 gânduri frumoase:

  1. Ce super veste! Felicitari si spor la citit, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru sponsorizare! Prima carte sună interesant. Lectură plăcută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeesc mult. Într-adevăr, titlul sună foarte bine și, până acum, pot să zic că și conținutul se ridică la același nivel. Pupicei, lecturi frumoase! >:D<

      Ștergere
  3. Yayyy! Felicitări! Ține-o tot aşa, Adina! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeeesc, Daria! Sper să aud vești de genul ăsta și de la tine. Pupicei!

      Ștergere
  4. Felicitări și la cât mai multe sponsorizări! :) Și mie îmi place mult colecția asta de la Litera :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, succes și ție cu blogul și în tot ce-ți propui! Pupiceei. *.*

      Ștergere

Un produs Blogger.