Leapșa: Most Wanted

N-am mai făcut de mult timp o leapșa, așa că, am preluat-o pe aceasta de pe blogul Dreams Have Wings.

1.O carte publicată pe care ți-o dorești.

Ar fi atât de multe cărți pe care le-aș vrea, însă, raportându-ne la ce vreau în acest moment, o să spun „Tatăl celuilalt copil – Parinoush Saniee. Am citit de această autoare „Cel care mă așteaptă (vezi recenzia aici) și mi-a plăcut la nebunie!



2. O carte nepublicată pe care ți-o dorești.

„Privilegii” de Raluca Butnariu. Trebuie să apară la Editura Celestium și abia aștept să o citesc, având în vedere că Regăsire mi-a plăcut la nebunie (vezi recenzia aici).


3. O carte pe care o dorești tradusă.

O să zic „Fangirl” – Rainbow Rowell. Nu știu exact de ce, dar am avut o obsesie cu  cartea asta într-o perioadă! Cred că îmi place aspectul și cum se vede în bibliotecă, habar n-am. Cert e că am vrut de atâtea ori să o citesc în engleză, doar că mi s-a părut puțin cam scumpă, așa că aștept să apară în română (am înțeles că va fi tradusă). :D


4. O carte pe care ți-o dorești datorită copertei.

„Templul zorilor” – Yukio Mishima. Nu știu exact despre ce e cartea, însă coperta o ador!


5. O carte pe care ți-o dorești datorită sinopsisului.

Ghici cine moare primul”, clar. Descrierea e atât de misterioasă (la fel și titlul), încât abia aștept să o citesc. Am citit Ghici ce-i în cutie și am înțeles că ar fi fost continuarea cărții menționate, însă mna, ce pot spune... e ok să începi și cu a 2-a carte. Oricum, nu cred că au avut legătură, pentru că am înțeles complet povestea și mi-a plăcut mult cartea.


6. O carte pe care ți-o dorești datorită recenziilor.

De obicei citesc recenzii care diferă în privința părerii asupra diferitor cărți, însă despre Căutând fericirea”- Teresa Wojcik am auzit numai păreri bune, așa că sunt curioasă de ce sunt toți atât de entuziasmați.


7. O carte pe care ți-o dorești datorită autorului.

„Și am spus da. O poveste de iubire – Elizabeth Gilbert. E continuarea cărții Mănâncă, roagă-te, iubește și eu încă n-am citit-o (să-mi fie rușine). Mi-a plăcut mult primul volum (vezi recenzia aici), în special modul în care a relatat autoarea întâmplările și clar vreau să citesc cât mai multe cărți de la ea.


8. O carte pe care ai citit-o deja și ți-o dorești.

Alchimistul” – Paulo Coelho. Am citit-o acum ceva timp, fiind împrumutată de la o colegă, și aș vrea să o am și eu în bibliotecă și, mai ales, să o recitesc, pentru că mi-a plăcut la nebunie.


9. O carte pe care nu ți-o dorești suficient de mult.

O să zic o serie, și anume, „Instrumente mortale. Am auzit de foarte multe ori despre această serie, însă nu mă atrage deloc și nu pare genul meu.


10. O carte pe care ți-o dorești pentru tot, tot, tot.

„Oscar și Tanti Roz” – Eric-Emmanuel Schmitt. Îl iubesc pe omu` ăsta, plus că am citit cartea în pdf și mi-a plăcut la nebunie, am și lăcrimat puțin, așa că aș vrea să o am și în format fizic.



Dau mai departe leapșa blogurilor Cărțile Nopții, Lectură și relaxare, Secretele Cărților, Încă un capitol, Books or Movies, Romance of Pages și tuturor celor care vor să o preia, cu rugămintea de a specifica blogul meu. Succes și abia aștept să vă văd răspunsurile! 

18 gânduri frumoase:

  1. Hihih :3 Dragute raspunsuri :> ! Oh si coperta cartii Templul zorilor e asa de asdfghjkl o pun si eu pe wishlist *.*
    xx

    RăspundețiȘtergere
  2. Te invit cu mare drag sa rezolvi o leapsa daca iti permite timpul http://booksormovie.blogspot.com/2016/04/leapsa-book-snacks-tag.html Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru invitație. O să încerc să o fac într-o zi, însă nu promit. Pupiceei! :*

      Ștergere
  3. "Cautand fericirea" ti-o recomand! ^_^
    Restul nu le-am citit inca, asa ca nu imi dau cu parerea decat ca unele sunt si pe lista mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaii, altă persoană care zice de "Cătutând fericirea". Chiar că sunt curioasă! Pupicei, o săptămână relaxantă îți doresc! >:D<

      Ștergere
  4. super. mi-ai starnit interesul fata de "alchimistul" ;) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este minunată. Îți recomand cărțile lui Paulo Coelho, mai ales pe aceasta! Bine ai venit pe blog! >:D<

      Ștergere
  5. Mulțumesc de leapşă! E aici dacă vrei să o citeşti:
    http://www.cartile-noptii.blogspot.ro/2016/04/leapsa-most-wanted.html?m=1
    Îți doresc o seară liniştită! Pupici! 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât despre cărți, sunt foarte interesante! Vreau să citesc "Oscar şi Tanti Roz" , mi se pare tare interesantă. ☺

      Ștergere
    2. Hihi, mă bucur că ți-ai făcut timp pentru leapșa; o să mă uit imediat peste răspunsuri.
      Îți recomand cu drag "Oscar și Tanti Roz", e foarte emoționantă și îți dă de gândit. :D O zi minunată îți doresc, Daria, și succes în tot ce faci! *.*

      Ștergere
  6. Fangirl o aștept și eu să fie tradusă mai ales că cei de la Youngart mi-au confirmat că o vor traduce,dar aștept de ceva vreme și nimic :(...
    Ghici ce-i în cutie este prima carte din serie,nu a doua :)) O am și eu în bibliotecă și cred că o voi citi în viitoarul apropiat.:3 Iar seria Instrumente Mortale mie mi-a plăcut mult dar dacă nu este genul tău înțeleg.Eu ador genul fantasy <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaii, abia aștept să fie tradusăă..parcă văzusem o postare acum ceva timp, că anul ăsta s-ar traduce.
      Pfiuu, ce bine..mi-au zis câteva persoane că ar fi a doua carte din serie. Sper să o citești cât mai curând, chiar merită!
      Cât despre serie, mă bucur că ți-a plăcut; poate o să mai încerc și eu într-o zi ceva fantasy, poate o să mă prindă. :D
      Îți doresc o zi frumoasăă, Larisa!

      Ștergere
  7. Toată lumea a citit „Alchimistul”, numai eu nu. :)) O am de mult în wishlist, dar se pare că încă n-a ajuns la mine. Ce să fac dacă se tot mărește wishlistul?
    „Oscar și Tanti Roz” chiar e o povestioară emoționantă și sensibilă. Mi-a plăcut și mie mult. Cred că am s-o recitesc curând.
    Ce să zic, sper să ajungă până la urmă și în biblioteca ta aceste cărți și.. spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, știu ce zici. Mă oftic că ies atâtea cărți frumoase și le tot amân pe cele care sunt de ceva timp pe lista mea, dar poate o să ne facem timp și pentru ele.
      Cred că o să recitesc și eu "Oscar și Tanti Roz" sau să mai citesc ceva de la acest autor, că mi-e parcă dor de lecturile lui. <3
      Mulțumesc mult, la cât mai multe lecturi frumoasee! >:D<

      Ștergere

Un produs Blogger.