Leapșa - Anul 2015 prin ochii unei cititoare

Repede, repede, repede… Ultima postare pe anul 2015! Doamne, ce an minunat a fost, nu pot să cred cât de împlinită și fericită mă simt. Pentru mine a fost cel mai frumos an de până acum, am reușit să evoluez, m-am maturizat,  mi-am făcut încă un blog (se numește De vorbă cu tine însuți), am întâlnit câteva persoane minunate, mi-am făcut prieteni noi, am primit cărți, am citit ceva lecturi superbe... Oh, ce să mai, m-am simțit genial și mă bucur că am rămas cu impresia asta acum, când aproape am terminat cele 365 de pagini ale unei cărți!

Acum să trecem la întrebări:

1. Cum a evoluat blogul tău anul acesta?

Doamne, a evoluat superb, pot spune. Am reușit să mai aduc câțiva cititori, ceea ce pentru mine înseamnă mare lucru, am reușit să-mi structurez mai bine recenziile și am fost apreciată.

2. Dacă o singură persoană ți-ar citi postările, ai continua să scrii?

Cu siguranță! Faptul că un om își dedică puțin din timpul lui pentru a-mi citi postările și eventual pentru a-mi lăsa în comentarii câteva gânduri frumoase, este un sentiment minunat.

3. Care a fost cel mai frumos moment pe care l-ai petrecut în anul 2015?

Pff, greu... chiar nu pot să aleg un singur moment. Tocmai ce mă gândeam, obișnuiesc să dau sfaturi, însă nici măcar eu nu le urmez pe unele. Cert e că un sfat sigur îl urmez la rândul meu: bucură-te de cele mai nesimnificative lucruri, pentru că acestea sunt mai pline de magie decât ți-ai putea imagina! Așadar, m-am bucurat de orice moment al anului. :D

4. Ai cunoscut persoane frumoase anul acesta?

Ohoo, și încă câte... Cel puțin vara, am întâlnit o grămadă de persoane frumoase și mi-am dat seama că trebuie să-mi “extind” puțin mediul, să nu mă limitez doar la colegii de clasă. Am întâlnit persoane alături de care ți-e drag să stai, care visează să atingă succesul și care emană bucurie.

5. Ai citit câte cărți ți-ai propus?

Ei bine, în 2015 n-am fost chiar atât de organizată pe cât deja mă pregătesc să fiu la anul și nu mi-am făcut liste cu cărți. Însă, notându-mi fiecare carte pe care am citit-o, am observat că anul trecut am citit mai mult și am rămas puțin dezamăgită. Însă, la anul promit că o să citesc poate cât am citit în doi ani.

6. Ai primit cărți?

Dap, din concursuri am primit 5 și de la Diverta, 2. N-aveți idee cât de bucuroasă am putut să fiu când mi-am tot văzut numele la momentul anunțării câștigătorului unui concurs. Este un seniment minunat. Doamne ajută să am atâta noroc și la anu`.

7. Ce-ți propui pentru 2016?

Eh, am o listă întreagă, dar în principal vreau să-mi dezvolt blogurile, să evoluez frumos, să-mi fac mai mult timp pentru cărți, să întâlnesc persoane frumoase și să călătoresc foarte mult.

8. Poți să faci un top 5 cele mai frumoase cărți citite anul acesta?

Doamne, ce greu îmi e mie cu topurile... fiecare carte mă învață câte ceva, dar, într-adevăr, pe unele le termin și zic „Wow. Cartea asta a fost genială!

Așadar, o tentativă de top:

#3. Ghici ce-i în cutie – M. J. Arlidge (da, știu, am început cu al doilea volum, dar nu-i problemă, citim noi și Ghici cine moare primul)

9. Ne poți spune citatul preferat dintr-o carte citită anul acesta?

Haha, nu pot să am așa ceva... pur și simplu, nu pot, având în vedere că ador citatele. Dar o să aleg unul:




10. Ce le urezi cititorilor tăi pentru anul care vine?

Vă doresc tot ce-i mai bun din lume, iar fericirea, împlinirea, sănătatea, iubirea și înțelegerea să-și unească forțele și să fie de partea voastră. Lăsați lectura să vă pătrundă în suflete și să vă poarte pe tărâmuri inimaginabile. Înconjurați-vă de oameni frumoși, împliniți-vă idealurile și îmbinați pasiunea cu munca. Un an nou fericit! La mulți ani!





2 gânduri frumoase:

  1. foarte frumoasa leapsa. ma bucur ca ai avut un an frumos. si primele doua carti din topul tau sunt unele dintre preferatele mele cu toate ca le-am citit acum 2 ani :). Te pup cu drag si iti doresc sa ai parte de cele mai frumoase momente in 2016.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că ai avut și tu parte de un an frumos, iar acesta să fie de 100 de ori mai bun. Îți mulțumesc mult. Și eu îți doresc tot ce-i mai bun și să fii fericită! Te pup. :*

      Ștergere

Un produs Blogger.