The Literary Dinner Party Tag

Heyaa! Am găsit un tag super drăguț pe blogul Dreamland Book Blog, pe care evident că a trebuit să îl fac și eu. E o adevărată provocare pentru mine, pentru că eu în general nu țin minte personajele și puține sunt cele care chiar m-au marcat și mi s-au imprimat bine în minte.


În acest tag, tu ții o petrecere la care poți să inviți orice caractere din cărți dorești. Dar sunt 10 categorii pe care trebuie să le ai în vedere și e spațiu doar pentru 11 persoane.

1. One character who can cook/likes to cook


Noah. Nu sunt sigură dacă îi plăcea neapărat să gătească, dar sigur știa să gătească. Deja mi-l imaginez cum îi aducea micul dejun lui Allie.

2. One character who has money to fund the party


Vi. Nu pot să uit cum, atunci când s-a mutat cu ea April, cea mai bună prietenă, s-au dus la cumpărături și și-au cumpărat toate prostiile sau cum și-au cumpărat un jacuzzi.

– Probabil că n-am fi avut neapărat nevoie de un jacuzzi, a zis Vi.
– Normal că nu aveam nevoie de un jacuzzi. Nimeni nu are nevoie de un jacuzzi. Noi vrem un jacuzzi. Noi suntem două fete sexy, trăind pe cont propriu. De ce n-am avea un jacuzzi? 
3. One character who might cause a scene


Rachel. Cum e mai tot timpul beată și nostalgică din cauza căsniciei ratate, clar poate să creeze o scenă și să atragă atenția asupra ei.

4. One character who is funny/amusing


Viața. Haha, ce ciudat e să spun că Viața e amuzantă. Dar serios, în cartea asta chiar e un personaj care reprezintă însăși Viața și care m-a făcut de atâtea ori să zâmbesc prin atitudinea sa și prin cuvintele pe care le rostea.

5. One character who is super social/popular


Margo. Mi-a fost destul de greu să aleg pe cineva aici, pentru că nu prea am citit cărți în care să fie cineva super popular, mai degrabă am văzut filme. Totuși, știu că în cartea asta Margo era îndeajuns de populară încât să nu-i mai acorde atâta atenție prietenului ei din copilărie.

6. One villian


Draco Malfoy. Deși e extrem de arogant și de laș, îmi place prezența lui și, ce-i drept, în filme mi s-a părut și drăguț.

7. One couple – doesn’t have to be romantic


Kacey & Trent. Ahh, mi-a plăcut la nebunie relația lor și mi s-a părut întotdeauna imprevizibilă și dinamică!

8. One hero/heroine


Four. Nu e el cine știe ce erou, dar m-am îndrăgostit de el și mi-a plăcut că era mereu acolo pentru Tris, apărând-o.

9. One underappreciated character



Luna Lovegood. Cu siguranță e subapreciată, majoritatea văzând-o prostuță și ciudată, dar de fapt e mai inteligentă decât pare și, ce-i drept, mie mi s-a părut mereu drăguță.

10. One character of your own choosing


Katniss. Deși la început să pară cu totul diferită de mine, pe parcurs mi-am dat seama că ne asemănăm destul de mult, așa că ar fi cu siguranță o prezență plăcută la petrecere.


Mie mi-a plăcut la nebunie tagul, mai ales că ideea unei petreceri cu personaje din cărți mi se pare genială! Așa că, o să-l dau mai departe, ca să se bucure și alți bloggeri de el: Dreams Have Wings, Cărțile Nopții, Simina's Books, Books vs Reality, Books and Stuff, Falling in love with books, Cărți la puterea a doua, Andreea Pandelea, Everything and anything, The fictional universe, Cuvinte vrăjite. *.*

14 gânduri frumoase:

  1. Oh și eu sunt la fel - uit de personaje foarte repede ^^” Mulțumesc super mult pentru tag ^.^ Am să revin cu răspunsurile curând. Sper!
    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-un fel îmi pare rău că le uit așa repede, dar mă gândesc că nici n-am avut parte de cine știe ce personaje până acum care să-mi rămâncă cu adevărat în inimă. Poate doar câteva. :D

      Abia aștept să-ți văd răspunsurile, Diana, pupici! *.*

      Ștergere
  2. Salutări, stimabilă domnișoară! Menționez că am făcut și eu această chestie. Uitați un link: http://yksnuygrek.blogspot.ro/2016/11/petrecere-cu-personaje-din-carti.html
    Nu, acest comentariu nu e altceva decat ceea ce se vede: reclamă nesimțită pentru al meu blog. Urâți-mă! Aveți tot dreptul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma lasa singur. Doar pe tine te am..

      Ștergere
    2. Haha, ce drăguți sunteți voi! :)) Mă bucur că ai făcut și tu această chestie, cât despre reclamă, cu siguranță nu e una nesimțită, ci una productivă! :>

      Ștergere
    3. Sunteti prea draguta, domnisoara.

      Ștergere
  3. Roxi, gata . De data aceasta am rezolvat... chiar mai repede decat am crezut. http://cuvintevrajite.blogspot.ro/2016/11/tag-cina-literara_19.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tag! Poate il voi face si e! Continuă să scrii, îmi placi!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.