Gânduri + Sponsor nou (Editura Celestium)

Helăuu, cititori dragi! >:D< 

Cred că cel mai potrivit mod prin care aș putea să încep această postare ar fi să-mi cer scuze pentru lunga absență de pe blog. Motivele? Nu știu cât vă interesează și nu vreau să-mi găsesc scuze, dar pentru cei curioși, am fost plecată o săptămână în Grecia și, în rest, pur și simplu n-am mai citit => 0 recenzii. Vă mai ziceam eu într-o postare că n-am mai avut dispoziția necesară să citesc, așa că n-am mai postat nici pe blog. Aș mai fi putut să postez niște tag-uri, dar mi se pare că am avut prea multe la rând, așa că am renunțat și la ideea asta.

Cam atât cu scuzele, sper că nu v-ați supărat și sper că o să mă primiți înapoi în blogosferă cu brațele deschise.

Trecând la urări, vă doresc o toamnă minunată, plină de lucruri mărunte, dar semnificative și de zâmbete călduroase! De asemenea, spor la școală/facultate/muncă/orice altceva, că doar e acum sezonul! >:D<


Dacă nu știați, eu am trecut clasa a XI-a, așa că o să fie un an cam încărcat (nuuu, vin simulărilee), dar o să încerc să postez cât de des o să pot, iar de citit sunt sigură că o să încep iar să citesc ca înainte, pentru că odată cu toamna, parcă vine și cheful ăla.

Aș vrea să aduc câteva schimbări pe blog; încă nu știu exact ce, dar o să mă gândesc la câteva rubrici noi sau la ceva mai nonconformist, căci mi se pare că a devenit cam monoton și nu vreau să continui așa. Dacă vreți ceva anume pe blog, chiar vă rog să-mi spuneți în comentarii și vom discuta despre asta; sunt deschisă la propuneri! :D 

Trecând la cea mai cea veste, blogul are un sponsor nou. Yay! E vorba despre Editura Celestium, o editură dedicată autorilor români contemporani. Eu voiam de mai mult timp să colaborez cu ei, le-am dat mesaje, chestii trestii, dar atunci când le dădeam eu mesaje cred că nici nu făceau parteneriate. Însă, se pare că norocul a dat peste mine și m-au contactat ei. Urmează să-mi trimită câteva cărticele frumoase pe care abia aștept să le citesc și pe care poate o să vi le arăt într-o postare viitoare. Pe ei îi puteți găsi pe pagina de facebook Editura Celestium, dar și pe site-ul lor, pe care-l puteți accesa aici. Eu zic că merită măcar să vă aruncați un ochi, pentru că mie una mi se pare frumoasă ideea de a promova autorii români contemporani, căci sunt multe voci care sunt sigură că încă n-au fost auzite și care au astfel ocazia să aibă un cuvânt de spus, să-și spună povestea și să-și arate talentul.


În rest ce să vă mai spun... nu vă mai spun nimic despre mine. Vreau să aflu despre voi. Cum o mai duceți, cum ați început anul școlar, ce mai citiți? Spuneți-mi orice vreți voi! *.*

14 gânduri frumoase:

  1. Heiii ^-^ O toamnă frumoasă și ție și mult succes în clasa a XI-a. Să știi că simulările nu-s chiar așa de grele precum se aude. Been there, done that ^^”

    Felicitări pentru colaborare ^-^ !!! Sunt tare curioasă în privința cărticelelor și abia aștept să-ți citesc recenziile :>

    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Dianaa! :D Oh, sper să fie așa. Oricum, într-un fel sunt entuziasmată să le dau, chiar sunt curioasă în ce stadiu mă aflu.

      Hihii, abia aștept și eu să fac recenziile, mi-e așa door! Mersi de trecere, pupiceei! *.*

      Ștergere
  2. Bine ai revenit! Mi-a fost dor de postările tale. ❤
    Eu am terminat astăzi ,,Lélia" de George Sand, iar recenzia, nu ştiu când va veni, să văd când voi avea timp. Acum că a început şcoala, am un program mult mai încărcat decât cel de anul trecut şi sper să-mi găsesc timp şi pentru blog.
    Vaii, felicitări pentru noul sponsor! Editura Celestium mi se pare minunată, am observat că în ultimul timp scot cărți minunate şi sper să pun mâna pe ele!
    Abia aştept noile tale recenzii, să văd ce-ai mai citit. ^^
    Pupici, mult succes în noul an şcolar şi să ne citim cu bine! Lecturi plăcute! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihii, bine te-am regăsit, Daria! Adevărul e că și mie mi-a fost dor să postez. <3

      Oh, n-am auzit de ea, dar bineînțeles că aștept recenzia. Și da, te înțeleg legat de program, dar sper totuși să ne facem timp și de blog.

      Mulțumesc din suflet! Și eu am descoperit câteva titluri super drăguțe și chiar sunt curioasă să văd cum sunt. Mult succes și ție, spor și zile pline de zâmbete și voie bunăă. Pupiceeei! :*

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Mulțumim frumos! :* Vă doresc o toamnă liniștită și plină de bucurii!

      Ștergere
  4. Draga meaaa, să fii tare și să știi că, de fapt, simulările nu-s cine știe ce, BAC-ul ce va să vină, de asemenea, e un fleac. Crede-mă! :)) Îs mai grele testele pe care le dai la școală! :) Trebuie doar să fii pregătită. Și felicitări pentru sponsorizare! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, sper să fie așa cum zici tu. Sunt oleacă speriată, dar trec eu și peste asta. :)) Mulțumeesc mult, Andreei, te pup și distracție plăcută în vacanță, cât mai ai și tu din ea! :*

      Ștergere
    2. Treci, pentru că ai să vezi că n-ai de ce să-ți faci grji!

      Ștergere
    3. Doamne ajută! :)) Mulțumesc de încurajare, Andreei! ^^

      Ștergere
  5. Hei, ai o nominalizare de la mine aici: http://dianamirancea.blogspot.ro/2016/09/leapsa-liebster-2.html ^.^
    xx

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo pentru noua colaborare, Rox! Și mult succes la școală. Clasa a XI-a e superbă; mie mi s-a părut cea mai frumoasă din toți anii de liceu. Nu e cazul să te ambalezi din cauza simulărilor - sunt doar o formalitate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Bianca! ^^

      Oh, sper și eu să fie frumoasă. Dintre a IX-a și a X-a, mi-a plăcut mai mult a IX-a. Acum rămâne de văzut. Ai dreptate în privința simulărilor; îți mulțumesc pentru încurajare!

      Pupicei și succes și ție în tot ce faci!

      Ștergere

Un produs Blogger.