Rubrici noi pe blog - Stay tuned!

Helăuu! Azi mă gândeam să vă arăt ce rubrici (dacă le pot spune așa) vreau să aduc pe blog, pentru a-l face cât mai diversificat. Chiar dacă efectiv e o listă și la fiecare punct o să vorbesc câte puțin, m-am gândit să v-o prezint, pentru ca totul să fie mai organizat și să nu stau la fiecare articol să vă zic care-i faza cu el. Nu sunt sigură că o să aplic toate ideile, pentru că pentru unele materialul o să-l adun în timp sau poate o să-mi vină într-o zi, pe moment, o idee strălucită, dar în mare cam asta e ce vreau să fac și sper să-mi și reușească:

The best

Aici mă gândeam să postez din când în când un articol despre CEL MAI. Cel mai ce? Fie că vorbim de cel mai citit autor din anul 2016, fie că vorbim de cea mai criticată carte din Europa ori fie că vorbim de cel mai frumos personaj creat (aici din punctul meu de vedere), cert e că o să existe rubrica asta.  Aici voi include și diferite liste, cum ar fi cele mai frumoase biblioteci din lume ori cele mai eficiente cărți de dezvoltare personală. Cert e că am destul de multe idei care sper că o să vă încânte. O să încerc să mă informez cât mai bine, ca să nu vă ofer informații proaste. Mi s-a părut destul de interesantă idea, mai ales că mie mi-ar plăcea să citesc articole de genul ăsta, așa că mă gândeam că v-ar plăcea și vouă la rândul vostru. Yay, toată lumea-i fericită!Poze/citate adunate de prin lume

Mi se întâmplă de multe ori să văd o poză postată pe Instagram cu niște cărți care arată atât de bine ori să citesc un citat spus de un autor/realizat de către un cititor pe internet, așa că o dată la nu știu cât timp, o să includ mai multe astfel de poze/citate într-o postare, pentru a le împărtăși cu voi.Citatul săptămânii/lunii

Eu una iubesc citatele! Mereu mi-a plăcut să extrag citate din cărți, ca mai apoi să le recitesc și să-mi redevină vii sentimentele față de cartea respectivă. Așa că, deși la fiecare carte postez la sfârșit citatele care mi-au plăcut, m-am gândit să le păstrez pe unele mai lungi (fragmente) ori care mi se par mie semnificative și să le includ în rubrica asta, alături de un gif sau o poză drăguță.


How to…

Nu știu cât de des o să postez în rubrica asta, dar de fiecare dată când îmi va veni ceva în minte, voi așeza pe foaie și voi duce la capăt ideea. În ce constă rubrica? Sfaturi legate de cărți: cum să-ți organizezi timpul astfel încât să ai timp să citești, cum să faci un semn de carte, cum să-ți economisești bani pentru cărți etc. Țin să menționez că ce voi scrie aici va fi complet subiectiv, nu vă voi zice cum să vă organizați timpul pentru că m-am documentat, am citit cărți despre asta sau chestii de genul acesta. Pur și simplu sunt lucruri pe care eu le aplic și la care mine merg.


Noutăți literare

Rubrica asta o am de mai mult timp și constă în adunarea într-un articol a mai multor cărți noi apărute sau care urmează să fie publicate. Sper să-mi fac timp să postez mai mult în ea. :DCărți în ton cu anotimpul

Am început primăvara trecută rubrica asta și am postat în ea doar atunci și toamna aceasta, însă, cu siguranță o să postez în fiecare anotimp de acum încolo. Aici voi posta coperțile cărților care mă duc cu gândul la anotimpul respectiv.Facts about authors

De multe ori e bine să știm câte ceva și despre viața personală a autorilor de la care citim cărți, așa că aici voi încerca să adun cât mai multe informații interesante despre un autor, care să vă facă să ziceți: „Wow, n-aș fi crezut că X a dus o astfel de viață!”Debate post

Aici aș vrea să vorbim (da, noi să vorbim, nu numai eu) pe anumite teme, fie ele legate de cărți, fie ele legate de viața de zi cu zi. Sunt anumite gânduri care simt că ar trebui scrise și exprimate, așa că blogul mi-ar putea oferi această liniște interioară. Și cu ocazia asta ne cunoaștem mai bine. :DȘtiați că...?

Dacă-mi urmăriți blogul, cu siguranță ați observat că la aproape fiecare recenzie am la sfârșit o părticică cu „Știați că...?”. Am zis-o de atâtea ori și încă o s-o zic: îmi place ca o carte să-mi ofere emoție, o poveste frumoasă, detalii, personaje atent creionate, dar îmi place să-mi ofere și informații. Chiar și dacă găsesc un rând interesant, care îmi dezvoltă cultura generală, pentru mine e de ajuns. Așa că mă gândeam să extind și mai mult această parte și s-o transform într-o postare mai elaborată. Dacă găsesc într-o carte ceva cu adevărat interesant, care consider că v-ar interesa și pe voi, mă informez și mai mult despre acel lucru și fac o postare despre el. Sau, dacă găsesc câte ceva interesant pe internet, de ce să nu împărtășesc și cu voi?
Cam astea sunt rubricile la care m-am gândit... Sper că vi se par interesante și că vă vor plăcea. Dacă aveți sugestii/idei/păreri, le aștept cu mare drag în rubrica de comentarii! Vă pupicesc și vă doresc toate cele bune! >:D<

                                                                                                                                    
                                                                                                                                                           Cu drag,

14 gânduri frumoase:

 1. Sunt chiar super ideile tale! Sunt sigură că îţi vor face blogul chiar şi mai interesant decât este acum. Felicitări şi ţine-o tot aşa! Eu una aştept cu nerăbdare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Wiii, ce mă bucur că-ți plac! Abia aștept și eu să le pun în practică. Îți mulțumesc din suflet, hugs! >:D<

   Ștergere
 2. superbe rubricile. Abia astept sa iti vad postarile viitoare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Supeeeerr ^.^ ! Sunt tare curioasă de conținutul viitoarelor rubrici - pe mine deja m-ai făcut curioasă :3

  xx

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce rubrici interesante! Bravo, m-ai făcut tare curioasă, abia aștept să le citesc!

  Pupici, lecturi frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce idei faine! Sunt nerăbdătoare să văd, să citesc, să admir.
  Succes și o viață frumoasă!
  ups
  sună cam deprimant
  viața

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îți mulțumeesc! :D Eh, nu sună deloc deprimant, chiar îmi place, deși pare un adio :)) Mult succes și ție în tot ce-ți propui și numai zile fericite îți doresc!

   Ștergere
 6. „Noutăți literare” cred că o să fie cel mai vizitat de către mine. Mi-e greu să tot caut editurile, să le păruiesc, să văd ce cărți au mai ieșit! Mult succes, draga și scumpa de Roxi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, să știi că de asta am cam evitat și eu să postez în rubrica asta, dar o să mă străduiesc mai mult. :))
   Îți mulțumesc, Andrei, te pupiceesc! ^^

   Ștergere
 7. Interesant, interesant! Chiar vreau să faci asta, ai niște idei foarte frumoase și abia aștept să-ți citesc articolele din aceste rubrici atât de drăguțe! Pupici!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ohh, îți mulțumesc, Simina! Și eu sunt extrem de nerăbdătoareee. Pupicei! :*

   Ștergere

Un produs Blogger.