The Coffee Book Tag!

Îi mulțumesc lui Andrei, pentru ocazia de a publica această postare, pe care o găsiți aici.

1. Cafea neagră: O carte în care intri cu greu, dar care dispune de mulți fani.

Nu înțeleg foarte bine întrebarea, dar pot să zic că “La răscruce de vânturi este o carte apreciată, iar eu am intrat foarte greu în poveste, drept pentru care nici acum nu am terminat-o. Probabil că are o poveste de dragoste frumoasă, dar nu știu de ce, m-am încurcat în personaje și mi-a fost greu să o citesc.

2. Peppermint mocha: Numește o carte/serie care devine mai populară pe durata verii sau în zile festive.

Serii nu obișnuiesc să citesc, iar cărți care devin mai populare pe durata verii sau în zilele festive, chiar nu știu, cred că depinde de fiecare persoană. Mie, spre exemplu, îmi place să citesc cărți a căror acțiune se petrece iarna, în perioada sărbătorilor. Îmi place să fie descrisă ninsoarea, iar în același timp să ningă și în realitate. Mă face să intru mai bine în acțiune și să văd altfel lucrurile.



3. Ciocolată caldă: Care e cartea preferată din copilărie?

Păii, “Aventurile lui Tom Sawyer” știu că mă fascinase foarte mult.

De asemenea, deși am citit “Harry Potter” în perioada adolescenței, pot să zic că mi-a marcat copilăria, seria făcându-mă să îndrăgesc cărțile.

4. 2 shoturi de expresso. O carte care te-a ținut în priză de la început până la final.

Oh, sunt multe cărți pe care le-am dat gata într-o singură zi. “Numele acestei cărți este secret am citit-o acum ceva timp, dar știu că n-am putut să o las jos, a fost plină de mister și suspans. Iar ce am citit în ultimul timp, Înainte să adorm” mi-a pus tot felul de întrebări pe parcursul ei.

5. Starbucks: Numește o carte pe care o vezi pretutindeni.

Păii, în ultimul timp “Grey”, fiind mare nebunie cu ea în perioada asta. Pe mine nu mă atrage deloc subiectul, dar inevitabil o văd pretutindeni.

6. That hipster coffee shop (aici am schimbat puțin naționalitatea autorului): Oferă-i unui autor român recunoștință. Care este acesta?

Deși nu mai trăiește, îi ofer recunoștință lui Mircea Eliade. Este autorul meu preferat român. Deși nu are subiecte fabuloase, ador modul în care detaliază și te introduce în poveste.

7. Oops! Din greșeală am luat cafea decofeinizată: Numește o carte de la care așteptai mai mult.

Hmm, nu pot să zic că mă așteptam neapărat mai mult de la ea, dar consider că autorul ei este supraapreciat, și anume, John Green. Am citit “Căutând-o pe Alaska și am rămas complet dezamăgită de autor. Apoi, am citit “Orașe de hârtie”, care pot să zic că mi-a plăcut, dar părerea mea despre autor rămâne aceeași.

8. Amestecul perfect. Numește o carte care a afost atât amară cât și dulce, ca într-un final să fie satisfăcătoare

Cred că “Viața lui Pi. A fost o carte care, sincer, m-a plictisit, pentru că a fost plină de detalii care pe moment mi s-au părut complet inutile. Însă, la sfârșit, când am descoperit rostul tuturor detaliilor, am vrut să o recitesc, spunându-mi că a fost o carte genială.

Îi invit pe toți cei care doresc să realizeze această postare, rugându-i să-mi lase un link în comentariu.

O zi relaxantă tuturor!

3 gânduri frumoase:

  1. Pupici și plăcerea mea! :D Ți-am citit cu drag răspunsurile. Și că tot veni vorba de ”Grey”, acum o am și eu în bibliotecă. Să văd ce-i de capul ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oo, chiar sunt curioasă să văd cum ți s-a părut. Ți-am zis că nu m-au atras deloc cărțile astea, dar ceva frumos sigur poți să găsești în ele. :D

      Ștergere
  2. https://wordpress.com/post/cartisiimaginatie.wordpress.com/9

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.