DIY Woven Paper Bag

Heii, oameni frumoși! Văzând poza de mai jos, m-am gândit să vă arăt gențile din reviste pe care le-am realizat. Am pus multă pasiune în ele, dar și multă muncă, drept pentru care sper să vă placă.


Așadar, să trecem la treabă!



Aceasta este prima geantă făcută de mine, pe care o prețuiesc foarte mult. Am muncit extrem de mult la ea, pentru că la început nu înțelegeam unele lucruri, drept pentru care, când a venit momentul să o cos, am și lăsat-o baltă. Nu aveam speranța că îmi va ieși într-un final, însă într-o zi m-am întors acasă și am văzut-o cusută de mama mea. Așadar, mi-a revenit pofta de muncă, astfel învățând și eu să le cos.


Pe aceasta o consider puțin ieșită din comun, dar și originală în același timp.


Deși simplă, este o gentuță elegantă...


Cu 2 culori care se îmbină armonios, geanta surprinde prin modelul ei. 


Aceasta este o geantă specială, deoarece este cu fluturi, pe care pur și simplu îi ador. Această pasiune pentru ei a venit odată cu citirea cărții “Fluturi” de Irina Binder, care m-a făcut să privesc altfel aceste viețuitoare splendide. Intenționez să îi trimit gentuța scriitoarei, care sper din suflet să îmi răspundă la mesaje. Evident, nu o să mă las bătută până nu o să văd un mesaj din partea acesteia.


I like to create!


Iar pentru a reveni puțin la prima poză pe care am postat-o, vă îndemn să apreciați mai mult lucrurile handmade, pentru că în spatele rezultatului final se află multă trudă. Deși prețurile pot părea exagerate, consider că aceste creații deosebite nu se pot valorifica în bani.

Să aveți parte de o zi excelentă!

6 gânduri frumoase:

  1. Foarte tare! :) Felicitări, eu n-aș avea răbdare să fac așa ceva. Serios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Andrei! Mai lucrăm la capitolul răbdare, nu-i problemă. :)) Pupici.

      Ștergere
  2. Toate posetutele sunt superbe. Ce indemanare!!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte frumoase gentile, si chiar sunt greu de realizat, stiu asta pentru ca si mama a creat una. spor in continuare in ceea ce faci.

    romanceofpages.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos. Hmm, greu de realizat n-aș putea să zic că sunt, dar necesită foarte multă răbdare și, evident, pasiune. :D
      O să trec și pe blogul tău, mulțumesc pentru vizită.

      Ștergere

Un produs Blogger.