Dashing Through the Snow Book Tag

Un tag în ton cu perioada aceasta mirifică, pe care sunt încântată să-l fac! Ce tot spun aici… de fapt am completat răspunsurile în octombrie, dar voi vedeți abia acum postarea. Hei, nu mă judecați, mi se făcuse dor de Crăciun! 



Am preluat tag-ul pe pe blogul The Quirky Book Nerd și arată cam așaaa:

1. Name a book you would like to see under your Christmas tree.


Ahh, ce greu! Deja îmi imaginez sute de cărți sub un brad minunat. Cred că aș vrea orice carte în engleză, pentru că am început să simt nevoia să citesc în engleză, iar una chiar m-ar bucura. Dar ca să specific o carte anume, cred că mi-aș dori ediția ilustrată a primei cărți din seria Harry Potter, ca să pot mereu s-o răsfoiesc și să reintru în lumea magică a Hogwarts-ului. Dacă nu știați, puteți să o comandați de pe Books Express.

2. A book you’ll be reading during the Christmas season.


Îmi propun să citesc cartea asta, dar așa mi-am propus și anul trecut și totuși… Sper că iarna asta chiar o s-o fac!

3. Favourite Christmas movie.


Nu știu sigur dacă e favorit, pentru că-mi plac mai multe, dar o să aleg o animație: Arthur Christmas. Am descoperit-o anul trecut și mi-a plăcut la nebunie!

4. Do you like snow?


Daa! Îmi place mai ales să mă uit cum ninge, mi se pare un moment magic și apoi să văd totul îmbrăcat în alb… Îmi place să ningă de Crăciun. Dacă nu ninge, nici nu-l pot numi Crăciun. Însă, în general, nu pot să spun că ador zăpada. Îmi place atunci, la început…

5. Name a character you would like to spend your Christmas day with.


Woo, greu de spus! Sinceră să fiu, niciodată nu mi-au rămas în inimă personajele. Trebuie să fie cu adevărat speciale ca, atunci când mă gândesc la o carte, să-mi aduc aminte și de caracterul personajelor. Dar cineva care mi-a rămas cu adevărat întipărit în minte este Hermione. O iubesc și ca actriță și ca persoană și ca personaj fictiv, așa că evident că aș vrea să-mi petrec Crăciunul cu ea!

6. To give or to receive?


Cred că amândouă. Nu o să fiu ipocrită să spun că-mi place numai să ofer, pentru că nu este așa. Îmi place să primesc cadouri, mai ales când văd că o persoană chiar a fost atentă la conversațiile avute și mi-a oferit ceva ce-mi doream mult sau ce semnifică ceva pentru mine. Dar îmi place și să fac cadouri, adică efectiv să le fac eu! Îmi place să ofer cadouri semnificative, așa că de cele mai multe ori prefer să confecționez eu ceva.

7. What fictional place would you like to spend Christmas at?


Ok, poate că am înnebunit cu Harry Potter în postarea asta, dar chiar aș vrea să-mi petrec Crăciunul la Hogwarts! Este visul meu să ajung acolo, așa că sper din toată inima să devină realitate…

8. Fondest Christmas memory?


Ah, mereu când se apropie Crăciunul mă gândesc cum îmi întindeam pături pe jos, îmi puneam pe un scaun tot felul de prăjiturele și de gustări și apoi îmi luam păpușile și mă jucam, în timp ce luminițele din casă licăreau. Poate pentru voi e o chestie banală, dar pentru mine e atât de vie și de semnificativă! Ah, și ar mai fi una, când îmi doream foarte mult o păpușă, dar și o rochiță pentru serbare, iar dimineața, când m-am trezit, am văzut o rochiță superbă verde de prințesă agățată de suportul televizorului și sub brad păpușa mult dorită. Știu sigur că în acel moment am simțit fericirea. Acum, deși îmi place sărbătoarea asta, mi se pare atât de seacă când vine vorba de surprize. Nu știu, nu mai e același farmec, nu mai e acel suspans, când nici măcar nu știam cine-mi pune cadourile sub brad… dar asta e, trăiesc măcar cu niște amintiri frumoase! *.*

9. Can you say Christmas tree then times FAST in a row (pronouncing it correctly!)?


Ămm, am încercat și da, pot. A fost mai ușor decât mă așteptam, dar mna, poate nu mă aud eu corect.


Sper că v-a plăcut și că o să-l faceți și voi! ^.^ Eu o să nominalizez câteva bloguri, dar oricine e primit să-l facă: The cemetery of books, Cărți zburătoare, Pierdută printre cuvinte, The Fictional Universe, Dreams Have Wings, Books vs Reality, Cărțile Nopții, Simina’s Books, Pierduți în literatură.

Voi ce cărticele aveți de gând să citiți în vacanță și ce sperați să vă aducă Moșu`? :D


20 gânduri frumoase:

  1. Băi, eu cu HP ediția ilustrată am avut numai probleme. Încă am. Am comandat-o acum o lună (cadou pentru majoratul unei colege) de pe Okian. Şi acolo ziceau că o au în stoc. Şi încă n-a venit. Problema e că, pe lângă cartea aia, am mai comandat şi altele pentru alți colegi, cu ocazia sărbătorilor şi de astea.
    Concluzia: trebuie să mă prezint cu un sac de clementine în loc de cărți.
    Concluzia 2: okian mi-a distrus Crăciunul.
    Concluzia 3: am exagerat cu concluzia 2.
    Şi, că tot ai pomenit cititul în engleză, eu nu pot să-l sufăr. Engleza mi se pare foarte urâtă, deloc expresivă.
    Şi amintirea e super drăguță. Când eram mică, pe la 3-4 ani, mă ascunsesem sub brad, să-l aştept pe moş Crăciun. Am adormit acolo.
    oau
    cea mai palpitantă poveste de Crăciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaii, cât de nașpaa! :)) Eu n-am comandat niciodată de acolo și mă gândeam, dacă ar fi să-mi iau ediția aia ilustrată, să o comand de pe Books Express; plus că vin super cute împachetate. :3 Dar mna, la tine cred că deja e prea târziu.

      Ioi, nu știu ce să zic; într-adevăr, dacă stau să mă gândesc bine, nu-i prea expresivă, dar mie una îmi place. Unele chestii sună atât de bine în engleză și când le traduci în română, se strică tot farmecul.

      Aww, ce drăguuț. Și dimineața erai cu cadouri pe lângă tine? :D Știu că și eu mă ascundeam, dar nu stăteam prea mult ascunsă, că mă plictiseam. :))

      Ștergere
    2. Da. Erau numai cadouri. Păi şi eu de la atâta plictiseală am adormit... Sau oboseală. Una dintre ele. Dar n-am stat până dimineață. Spiritul cadourilor era pe acolo, iar eu am simțit acel spirit şi m-am trezit.

      Ștergere
  2. Haha, ce cutee! Cum ar fi să adormim acum sub brad... nici nu încap sub el. De fapt îmi încape capul. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tag simpatic, Roxi! Mulțumesc mult că te-ai gândit la mine, sper din tot sufletul să reuşesc să-l fac. ^^
    Ce drăguță e amintirea! Eu stăteam lângă brad, admirând luminițele şi cântând colinde. :)

    Pupici şi lecturi plăcute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să-ți găsești puțin timp, Daria! :D Hihii, ce drăguuț, mi te și imaginez!

      Pupicei, spor la școală! ^^

      Ștergere
  4. Ce frumos e tag-ul acesta! Îmi place super mult. Felicitări! Mi-au plăcut şi răspunsurile tale şi aşa am avut o altă ocazie să te cunosc mai bine. Mulţumesc pentru nominalizare, o să îl fac şi eu la sfârşitul săptămânii, cam aşa. ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihii, mă bucur că-ți place și că-l vei face și tu. Într-adevăr, cu ocazia acestor tag-uri ne cunoaștem și noi mai bine. :D

      Spor în tot ce faci și lecturi frumoase! *.*

      Ștergere
    2. http://pierduta-printre-cuvinte.blogspot.ro/2016/12/dashing-through-snow-book-tag.html Gata tag-ul. Sper sa iti placa! ♥

      Ștergere
  5. Mersi de nominalizare, Roxi! Îmi place tag-ul, abia aștept să-l fac și eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Mihaela! >:D< Abia aștept să-ți văd răspunsurile!

      Ștergere
    2. Gata răspunsurile, sper să-ți placă: https://thecemeteryofbook.blogspot.ro/2016/12/tag-dashing-through-snow.html?m=1 :)

      Ștergere
    3. Să vedem, să vedem, să vedeeem! :D

      Ștergere
  6. Ei, imi place tag-ul si raspunsurile tale. Poate parea ciudat dar eu cand aud decHarry Potter ma i-a durerea de cap :P . Nu suport seria aceasta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, Mirela! *.* Haha, nu-i deloc ciudat, sunt multe persoane cărora nu le place. Eu nu fac parte din ele, sunt fix din extrema opusă, dar mna, fiecare cu gusturile lui. :D

      Ștergere
  7. Muuuuuuulțumesc de nominalizare! ♥
    Ai niște alegeri suuuuper cute, dar eu chiar mă gândesc serios ce să mai scriu, rămân în pană de idei! :))

    Revin cu link ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare draaag! >:D< Hihi, lasă că îți vin ție ideile! Abia aștept să-ți văd răspunsurile! ^^

      Ștergere

Un produs Blogger.