In my mailbox + review lansare „Toate sfârșiturile sunt la fel"

Heii, dragilor! M-am gândit să vă arăt ce cărți am mai primit/mi-am mai luat, pentru a vedea ce recenzii o să apară curând pe blog. :D

O să las la sfârsit ce mă entuziasemază cel mai mult, așa că începem cu “Rivali” de Penelope Douglas:



Am primit-o în cadrul unui concurs prin tragere la sorți, de pe site-ul Literatura pe tocuri. Trebuie să spun că sunt bucuroasă că am câștigat-o, doar că îmi pare rău că n-am citit și primul volum, “Intimidare”. Sper să fac cât de curând rost de el, pentru a putea citi și “Rivali”.

„Cuvinte de iubire– Guy de Maupassant

Sunt tare curioasă cum e cartea, titlul și coperta îmi plac destul de mult. Oricum, vine și Valentine’s Day și măcar să citesc o carte de iubire, dacă n-am cu cine să-mi petrec ziua. :)) Pe aceasta am primit-o tot de la Literatura pe tocuri în parteneriat cu librăria Librex.roîmpreună cu cea de mai jos, în cadrul unui concurs pentru bloggeri.


„Întâlnire cu viața”  - Cecelia Ahern

Waa, de mult timp vreau să citesc cartea asta. Știu că o tot vedeam în librării, alăturie de „O sută de nume și mă tenta să mi-o cumpăr. De ce? Îmi place mult titlul, e un concept interesant și sper ca și conținutul să fie la fel și este scrisă de Cecelia Ahern, care deși nu-mi mai place așa de mult, sper să mă surprindă.


Șiiii, acum... Toate sfârșiturile sunt la fel” – Andrei Cioată


De când a apărut mi-am zis “Trebuie neapărat să citesc cartea asta!” Asta pentru că Andrei m-a surprins numai prin recenziile lui de pe blog și prin sensibilitatea lui și m-am gândit, ok, alea sunt doar niște recenzii, nici nu vreau să mă gândesc cât de frumos a putut să scrie în carte. Și sunt sigură că așa o sa și fie (mă apuc în seara asta de ea, sunt prea nerăbdătoare).

Am fost azi la lansarea cărții și l-am întâlnit în sfârșit pe Andrei (având în vedere că e din Iași, era destul de greu să facem asta). A avut câteva emoții, dar așa cum a zis și el la început, îmi place să cred că emoțiile sunt constructive. Și clar așa a fost în cazul lui! Am vorbit puțin despre carte, despre subiectul ei și lansarea a decurs foarte frumos. Mi-a plăcut în mod deosebit faptul că, deși aș spune că ar avea destul de multe de zis despre el, având în vedere stadiul în care a ajuns, Andrei a recunoscut că nu-i place să vorbească despre el însuși. A dat dovadă de multă modestie, fapt ce se găsește mai rar acum. Ah, și ca să nu mai zic ce prezentabil a fost! Băiat bine, ce vreți... :)) 

Deși  îi este teamă că nu va putea îmbina medicina cu scrisul, eu sunt sigură că va reuși în ambele domenii și își va face timp pentru amândouă. Adică, pe mine oricum mă miră cum își face el timp și pentru liceu (că vorba aia, e a 12-a) și pentru blog și pentru carte (lansări și toate cele) și să răspundă la comentariile de pe blogul lui și să mai dea și pe alte bloguri comentarii...


 Bineînțeles, avem și un autograf (de când îmi doream și eu o carte cu autograf!):


Și, Andrei, dacă citești asta, îți promit că fac eu rost și de sponsorul ăla și îți mulțumesc pentru cuvintele de încurajare!

Nu am foarte multe cărți, mai ales că nu prea mi-am mai cumpărat, mai mult am împrumutat, însă îmi face plăcere să împart bucuria pe care o am când primesc cărți. Lectură plăcută!

4 gânduri frumoase:

  1. Interesante cărți! Am tot văzut şi eu prin librării " Întâlnire cu viața " . Mă gândeam să mi-o iau, dar după am realizat că am deja prea multe cărți de citit , oricum o să o iau cu orice preț. ^^
    Am primit şi eu săptămâna asta cartea lui Andrei. Mai am puțin şi o termin. Nu am lăsat-o din mână o clipă! :D
    Îți doresc mult spor la citit, baftă cu blogul şi să ne citim cu bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, acum o citesc și eu și cu siguranță o termin în o ora-două, e mult prea captivantă. Cât despre "Întâlnire cu viața", da, sper că merită să ți-o iei, o să văd și eu zilele astea cum e.
      Mulțumesc mult, la fel îți doresc și eu! Pupicei și îmbrățișări cu drag! >:D<

      Ștergere
  2. E așa, o stare, nu știu cum s-o descriu! Doamne, deci mă bucur enorm că ai fost acolo, că ai fost acolo alături de noi, c-ai simțit emoția, iubirea, amuzamentul, toate cele! :) Că, până la urmă, ăsta era și scopul: să fim împreună, cât de puțini, și să ne bucurăm de ce ne placem. Te pup și mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur mult că ai avut ocazia să lansezi cartea și la București, dar și că am fost acolo, a fost o atmosferă foarte relaxantă și aparte. Și eu te pup! :*

      Ștergere

Un produs Blogger.