Baroque Books&Arts - Editura de care nu auzisem niciodată până acum

Da, e adevărat, așa cum spune și titlul, nu auzisem până acum de această editură, însă pot să zic că m-a impresionat într-un mod cu totul plăcut; la modul că vreau să citesc aproape toate cărțile de la ei, haha!

Deși încă n-am apucat să citesc nicio carte de la ei, din descrierile prezentate pe site, după coperți și după modul în care e abordat totul, tind să cred că e o editură care publică numai cărți de calitate, de bun gust, elegante și rafinate.

Chiar îmi doream să se înființeze o astfel de editură, mai ales pentru că vreau să mă interesez mai mult despre istoria modei, a parfumului, despre diferite personalități ce au fost semnificative pentru această zonă a frumuseții și cred că această editură mă va ajuta să acumulez o mulțime de informații din această categorie, și nu numai.

O să vă las mai jos cărțile care mi-au atras cel mai mult atenția și pe care mi-ar plăcea să le citesc. Trebuie să recunosc că inițial le-am ales după copertă (și le-am ales pe toate), însă după am făcut o selecție, în funcție de preferințele mele. Dacă vreți să citiți descrierea cărții, apăsați pe imagine și veți fi redirecționați către site-ul editurii.



Vouă ce carte vă face cel mai mult cu ochiul? Ați mai auzit de această editură? Ați citit ceva de la ei?




8 gânduri frumoase:

  1. Sinceră să fiu, nici eu nu auzisem despre această editură. Am aflat acum ceva timp despre ea, ce-i drept, și mi se pare că au niște coperți absolut superbe <3 ! Mi-au făcut și mie cu ochiul câteva și abia aștept să mi le cumpăr ^^”
    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, coperțile sunt genialee! <3 Și eu vreau să-mi iau câteva; pe lângă faptul că le-aș lua numai să mă uit la ele, unele mi se pare că au subiecte chiar interesante.

      Spor la citit! ^.^

      Ștergere
  2. Eu auzisem de această editură, văzusem pe elefant niște cărticele cu coperți foarte frumoase și așa am descoperit Baroque Books ♥
    P.S. Nu are legătură cu postarea, dar am găsit un tag super drăguț și te-am nominalizat și pe tine la el, poate vrei să îl faci: http://thecemeteryofbook.blogspot.ro/2017/07/tag-mid-year-book-freak-out_28.html?m=0 .
    Pupici ^.^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, da, coperțile sunt superbe! :D

      Hihii, m-a nominalizat și Daria, îți mulțumeesc! Pupicei și spor în tot ce faci! *.*

      Ștergere
  3. Deci acum aud prima dată de editura asta. Și coperțile alea... OMG!! Sunt absolut superbe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arată absolut minunat! De mult voiam "În numele lui Gucci". Mi se pare o lectură mai atipică și tare as vrea să o citesc! Toate arată superb. Cum ar fi, de Crăciun, să ne vedem cu ele sub brad?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știuu! Ah, ar fi minunat! Eu oricum stau cu gândul numai la Crăciun, nu știu de ce. :))

      Mulțumesc pentru comentariu, pupici! *.*

      Ștergere

Un produs Blogger.