O primăvară minunată vă doresc!

Ahh, a venit în sfârșit primăvara! Până acum trăiam cu impresia că vara e anotimpul meu preferat, însă nu m-am întrebat niciodată cu adevărat care e anotimpul meu preferat. Mi-am dat seama că primăvara e, pentru că îmi dă o stare de bine, îmi dă viață. Cum a ieșit soarele, cum am avut o stare mai bună și am fost mai veselă. Abia aștept să înflorească și copăceii, că atunci mi se pare și peisajul de vis!

Nu vreau să fie o postare lungă, vreau doar să vă urez o primăvară excepțională, încărcată de zâmbete, momente de bucurie și de persoane frumoase în jurul vostru! Sper ca acest anotimp să vă inspire și să vă determine să vă bucurați de viață și de fiecare moment în parte! 💜

Și după ce v-am îndulcit puțin cu această urare, țin să-mi motivez și absența de pe blog. Nu vreau să mă văicăresc sau să-mi găsesc scuze, doar simt că ar trebui să vă spun că în ultimul timp am acordat mai multă atenție școlii, căci vin simulările (sunt clasa a XI-a) și, cel puțin la română, chiar vreau să învăț și să văd cum fac față unui astfel de examen. Așa că, nu spun că n-am avut timp de blog, ci doar că am hotărât, pentru o perioadă de timp, să-mi ocup timpul cu altceva. Dar stați liniștiți, că după ce trec simulările nu mai scăpați de mine! :))

Ce îmi pare rău din tot procesul ăsta de învățare este că nu prea am mai citit. Din nou, nu pentru că n-am avut timp (pentru că, să fim serioși, nu învăț toată ziua, ba chiar amân mereu momentul ăsta), ci pentru că, ba îmi pierdeam cheful, ba atenția. O să încerc să citesc niște cărți mai ușurele în perioada asta, ca să mă destindă puțin.

Ziceam că nu fac o postare lungă și... Se vede că mi-a fost dor să scriu pe blog! Buuun, ne auzim data viitoare, mult spor în tot ce faceți și nu uitați să zâmbiți! >:D<
      

16 gânduri frumoase:

  1. O primavra frumoas si tie. Succes la scoala. Oricat de mult ne-ar placea sa citim trebuie sa acceptam ca avem si alte obligatii. Tu ai scoala, eu servici, famile etc :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet! Într-adevăr; începusem să neglijez anumite responsabilități, dar mi-am dat seama că uneori trebuie să am alte priorități. Mult spor în tot ce faci!

      Ștergere
  2. O primăvară fantastică, Roxi! Și succes la simulări. Nu trebuie să îți faci mari griji în legătură cu ele, dar sunt folositoare, că îți arată cum ar trebui să te pregătești pentru examene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeesc, Bianca! Da, tocmai de asta vreau să învăț cât de cât, ca să văd cum fac față și unde ar mai trebui să lucrez. Te pup! ^.^

      Ștergere
  3. O primăvară frumoasă și ție ^_^ ! Spor la învățat și nu te strsa prea tare cu simulările - sunt chiar ușoare (asta dacă ești sigură pe tine și îți arunci un ochi peste opere) ;)
    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Dianaa! >:D< Încerc să nu mă stresez prea tare, însă totuși să învăț cât de cât. Da, la română contează în principal să ai câteva idei despre opere, că mai apoi totul vine de la sine, acum cu matematica ar trebui să mai lucrez eu. Și totuși, parcă tot pentru română mă strofoc eu aici. :))

      Pupici! ^^

      Ștergere
  4. O primăvară frumoasă și ție! Spor la simulări și la anul, la bac! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O primăvară frumoasă, cu lumină și căldură în sufleeeeet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeesc, Andrei! *.* Să știi că ți-am dus lipsa prin blogosferă. :'(

      Ștergere
  6. SIMULĂRI? HAHAHA.
    hahaha
    ha
    lacrimă.
    duminică e ziua în care trec prin materie
    dacă nu trece ea peste mine.
    tu chiar te gândești să mergi la căcaturile astea?
    (probabil da)
    e fain că au schimbat structura și acum e mai nașpa, foarte accesibil, da.
    succes
    cred că va fi Luceafărul
    sau basmul
    cu toate că
    stai
    cred că suntem profil diferit
    da
    deci eu am mai puține chestii
    iei
    succes
    și spor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, am mai auzit varianta asta cu duminica zi de învățat pentru simulări. Nu știu, pentru mine sunt un fel de provocare simulările, deci da, o să mă duc. :))

      "Luceafărul" noi nu l-am făcut încă, iar basmul nu cred că se dă, pentru că s-a dat și anul trecut.

      Hmm, la ce profil ești?

      Mulțumesc, Miruna, la fel și țiee! >:D<

      Ștergere
    2. Sunt la real. Ştiințe ale naturii.
      Oricum, simt că la noi o să pice Luceafărul. Simt. Emin vrea să nu uităm ziua de 13 martie.

      Ștergere
    3. Ah, și eu tot la real, doar că mate-info, deci cred că avem cam aceleași chestii. :))

      Hmm, eu nu prea cred (noi oricum nici n-am învățat "Luceafarul", doar "Floare albastra" momentan), mă gândesc că pică nuvela sau romanul. Vedem mâine. :))

      Succes!

      Ștergere
    4. Trăiam cu impresia că eşti la filologie. Nu ştiu de ce. Mă rog, alea 3 ore sunt o mare pierdere de timp. Mă apuc de învățat mai pe la anu. Mulțumesc! Asemenea.

      Ștergere
    5. Eh, mie nu mi se par pierdere de timp. Oricum, ai avut dreptate, a picat Eminescu! :))

      Ștergere

Un produs Blogger.