The Book Courtship Tag

Heeii! Pentru că e Valentine’s Day, m-am gândit să fiu și eu în pas cu sărbătoarea (măcar pe blog) și să fac un tag plin de inimioareee. L-am găsit pe blogul The Quirky Book Nerd și ca de obicei am ales să-l fac în engleză, pentru că sună atât de binee! Dacă vreți să vedeți recenziile cărților menționate, dați click pe titlu (asta în cazul în care se găsește recenzia și pe blog).



Să n-o mai lungim și să începem siropoșeala:

Phase 1: Initial Attraction – A book you bought because of the cover?



Magia lucrurilor simple. Deși nu are cine știe ce copertă, mi-a plăcut la nebunie și eram obsedată să o am și eu în bibliotecă, însă păcat că m-a dezamăgit conținutul. A fost simpatică, însă nu mai mult de atât.

Phase 2: First Impressions – A book you got because of its summary?



Majoritatea cărților pe care le iau sunt alese datorită descrierii. Cu siguranță și coperta mă influențează, însă descrierea e definitorie pentru decizia mea de a lua sau nu cartea (și de multe ori și review-urile de pe Goodreads). Așa că o să aleg una, și anume, Central Park, care m-a captivat încă din descriere.

Phase 3: Sweet Talk – A book with great writing?



Hoțul de cărți. Mi-a plăcut la nebunie cum a fost scrisă cartea, mai ales că a fost atât de originală și mi-a stârnit interesul pe parcurs ce mai înaintam cu câte o pagină.

Phase 4: First Date – The first book of a series that made you want to pick up the rest of the series?



Ucenicul Vraciului (Cronicile Wardstone). Încă n-am apucat să citesc toate volumele, însă este o serie genială, pe care o citeam cu sufletul la gură și mă înspăimânta mereu (nu era indicat să o citești după miezul nopții). Am reușit să achiziționez câteva volume când am mai fost pe la anticariat, însă nu le am în ordine. Dar, odată ce o să le am pe toate, o să reiau cu siguranță seria!

Phase 5: Late Night Phone Calls – A book that kept you up all night?



Haha, sunt atât de multe cărți pe care am stat să le citesc până dimineața, încât acum nici nu știu ce să zic. :)) Nu știu sigur dacă am stat la Ghici ce-i în cutie trează toată noaptea, dar știu sigur că am terminat-o foarte repede, pentru că m-a prins acțiunea încă din prima pagină.

Phase 6: Always On My Mind – A book you could not stop thinking about?



Lupii trecutului. Sofia. De obicei nu-mi rămâne o carte în cap, la modu` să mă gândesc întruna la ea, poate doar după câteva zile după ce am citit-o, însă în cazul acestei cărți, mă mai apucă uneori ideea de a intra în pielea Sofiei, al cărei caracter l-am admirat și se pare că încă o fac.

Phase 7: Getting Physical – A book that you love the way it feels?



Îmi plac tare mult cărțile de la YoungArt, pentru că sunt cartonate și parcă îmi e mai mare dragul să le citesc, așa că am ales Minunea.

Phase 8: Meeting The Parents – A book you would recommend to your family and friends?



Alchimistul. E una dintre cărțile mele preferate și are un mesaj profund, la care merită să reflecți.

Phase 9: Thinking About The Future – A book or series you know you will re-read many times in the future?



Hmm, nu obișnuiesc să recitesc cărți, poate doar pe unele care știu că mi-au plăcut mult, dar despre care nu-mi aduc aminte foarte multe. Însă, o să aleg Oscar și Tanti Roz, pentru că m-a emoționat până la lacrimi și, cum are foarte puține pagini, nici nu mi-ar lua mult să o recitesc și să retrăiesc acele sentimente.

Phase 10: Share The Love – Who do you tag?



Pentru că mie mi-a plăcut mult să fac tag-ul, cu siguranță o să menționez câteva persoane dragi, și anume: Daria – Cărțile Nopții, Simina – Simina’s Books, Miha – The Cemetery of Books, Simona – Secretele Cărților, Gabriela  Romance of Pages, Diana Dreams Have Wings. Cu siguranță, oricine e invitat cu drag să facă tag-ul, cu rugămintea de a preciza sursa și de a-mi lăsa un link în comentarii, pentru a vă vedea și eu răspunsurile! 💝

Voi aveți tendința să citiți cărți de dragoste în perioada aceasta/să vă uitați la filme de dragoste sau nu vă influențează cu nimic?



10 gânduri frumoase:

  1. Foarte drăguț tag-ul şi răspunsurile! Mulțumesc mult pentru nominalizare, sper să reuşesc să-l fac până la Dragobete. :D Momentan scriu tag-ul acela cu My Life in Books şi sper să-l postez zilele astea.

    Pe mine, sinceră să fiu, nu mă afectează deloc aceste sărbători, trec peste ele ca în oricare altă zi normală. :)) Pur şi simplu nu văd ceva chiar aşa special la ele. Poate n-am experiența şi vârsta potrivită. 😂 Dar lasă, le vine timpul la toate.

    Îți doresc lecturi plăcute şi mult succes în tot ce-ți propui! ^-^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihii, mă bucur că-ți place. Abia aștept să-ți văd răspunsurile la ambele tag-uri! ^.^

      Haha, știu ce zici, așa mă simt și eu. Bine, anul trecut a fost super ciudat că mi-am pus un film de dragoste, mi-am cumpărat o cutie de bomboane și eram destul de tristă, dar acum nu mai am nicio treabă, probabil pentru că am mai multă încredere în mine și mi-am dat seama că nu trebuie să fiu cu cineva ca să fiu fericită/pozitivă.

      Asemenea, Daria, pupiceei și ai grijă de tine! >:D<

      Ștergere
  2. Dragostea nu va fi niciodată overrated! Ce supriză frumoasă, Roxi! Mă bucură nespus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, nu m-am gândit la asta până acum! Mă bucur și eu, Natașa, te îmbrățișez cu drag! >:D<

      Ștergere
  3. Frumos tagul!!! Si interesante alegeri. Bravo !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi-a placut foarte mult Ghici ce e in cutie! Hihi, inseamna ca am gasit pe cineva care sa iubeasca cartile de genu! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu am fost înnebunită de coperta pentru Magia lucrurilor simple, însă conținutul m-a dezamăgit. :( Se mai întâmplă, ce să facem. :D
    Mereu când văd postări despre Cronicile Wardstone mi se face poftă de vremurile când citeam primele volume. Mi-ar plăcea cumva... să recitesc/am toate cărțile pe care le-am lecturat în trecut, și să citesc și mai departe. Maybe someday. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, știu, așa mi se întâmplă și mie. Chiar mi se face dor să citesc anumite cărți, mai ales că în unele nici nu mai știu exact ce se întâmplă, așa că aș fi la fel de entuziasmată să le citesc.

      Lecturi frumoase și spor în tot ce faci! ^^

      Ștergere

Un produs Blogger.