Lucruri din biblioteca mea

Heii, dragilor! Astăzi m-am gândit să vă arăt și vouă ce mai am prin bibliotecă, în afară de cărți. Sunt lucruri semnitifcative pentru mine, așa că vreau să le impart și cu voi:



Aici am o cutie în care îmi țin câteva accesorii... Însă nu este orice cutie! Este cu Harry Potter! :O Am citit cărțile pot să zic destul de târziu, prin clasa a 7-a, iar în perioada aceea (a 7-a – a 8-a) am fost de-a dreptul obsedată de el. Îmi înnebuneam colegele cu detalii despre el, drept pentru care, una dintre ele mi-a făcut cadou această cutie minunată. Acum nu mai sunt obsedată de el, însă încă îl am în inimă, pentru că m-a marcat și de fiecare dată zâmbesc când văd ceva legat de el.


Aici este un cub rubik, pe care sper că o să reușesc să-l rezolv într-o zi. Aș vrea să învăț acei algoritmi, iar dacă voi reuși să-l rezolv, nici că-l voi mai amesteca. :))


Aici este o gentuță din hârtie făcută de mine. Iubesc fluturii, iar cum îmi place să realizez aceste gentuțe, am zis că trebuie neapărat să fac una și cu fluturi.


Aceasta este o medalie pe care am primit-o de la colega mea de bancă, Andra și care mă desemnează a fi “Cea mai bună colegă”. Bine, ea a zis că voia una cu “cea mai nebună”, dar e ok. :))


Aici sunt câteva produse pe care le ador, pentru că miros a vanilie, iar când le folosesc îmi dau o senzație de bine.


Aici am 2 lucruri semnificative pentru mine. În stânga este o sticluță primită de la o prietenă foarte dragă mie. Este destul de amuzantă povestea ei, pentru că această prietenă (Deea) voia să îmi scrie pe bilețelul care este înăuntru unul dintre citatele mele preferate (Love the life you live. Live the life you love), însă n-a reușit să scoată capacul, iar eu, când am ajuns acasă, l-am scos imediat. Oricum, a contat intenția... :)) Iar în dreapta este una dintre cupele câștigate de fratele meu la karate (dacă nu mă înșel, prima). Semnifică mult pentru mine, deoarece îmi aduc aminte de momentul în care se lupta și eu îi țineam pumnii strânși ori când mă duceam și eu la antrenamente alături de el.


Iar aici, pe biroul meu, sunt niște flori artificiale minunate, care îmi dau o stare de bine și mă ajută să scriu cât mai frumos.


Dacă vreți să fac o postare numai cu gențile din reviste pe care le-am făcut, aștept comentariile voastre.

Sper că v-a plăcut această postare. Pupicei!

8 gânduri frumoase:

  1. Ce dragute sunt toate aceste lucruri! Este a doua postare in acest gen pe careo vad si imi place mult, cred ca o sa o fac si eu, desi am o groaza de postari incepute si neterminate :)) *o sa ma straduiesc*
    Btw, chiar zilele trecute am invatat sa fac cubul :)) algoritmii nu sunt asa greu de invatat, dar sa stii ca o data ce stii sa-l faci o sa ti se para foarte plictisitor :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. :D Eh, poate că o s-o finalizezi pe asta, cine știe :))
      Waa, o să încerc și eu să învăț algoritmii, măcar să ajung eu în stadiul în care să mă plicitesc.. :)) Te-ai uitat la videoclipuri pe youtube?

      Ștergere
    2. Nu, doar mi-am notat algoritmii si ma luam dupa ei, sunt destul de logici si dupa ce ii aplici de 2-3 ori ii inveti ^^

      Ștergere
    3. Oh, o să încerc și eu atunci. :D

      Ștergere
  2. Este foarte frumoasa gentuta din hartie!
    http://thesecretofcolors.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat ce cute sunt toate, eu nu am asa multe chestii decorative in biblioteca.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.