Leapșa

Leapșa preluată de pe blogul Dreams Have Wings. :3

1. Ce alegi între blog și a călători?

Sincer, aș alege cu siguranță călătoria. Este cel mai mare vis al meu și, din moment ce blogul l-am realizat deja, vreau să încerc și această experiență. Oricum, nu văd de ce ar trebui să aleg, mai ales că, dacă aș călători, aș avea să scriu cât mai multe pe blog. :D



2. Cine/Ce te salvează de o zi oribilă?

Hmm, depinde de situație, de multe ori mă ajută cei din jur să mă liniștesc, câțiva prieteni mai apropiați sau fratele meu, dar uneori încerc și eu să mă înveselesc cu o comedie (mai ales cu serialul pe care-l urmăresc, “Two and a half men” – e perfect să îți readucă zâmbetul pe buze). Aah, și cu ciocolată. :D


3. Ce îți place să citești?

În principal, romane de dragoste, le ador. Dar, în general, îmi place ca o carte să aibă foarte mult mister în ea, să mă facă să nu o las jos, să îmi capteze atenția. Nu prea îmi plac ficțiunile, mai ales cele cu vampiri, vârcolaci etc.


4. Haine sau pantofi – alege una și spune-mi de ce.

Haineee. Le aleg pe ele, pentru că îmi cumpăr mai multe și îmi place să le combin între ele, pe când la pantofi nu îmi e foarte greu, o pereche de teniși si aia e. :)) În principal, port numai teniși, nu mă reprezintă sandalele/opincuțele etc.


5. Unde ai vrea să te muți?

Hmm, destul de grea întrebarea asta, nu m-am gândit vreodată că o să mă mut undeva anume. Adică, mă văd tot în România, când voi avea o familie, în schimb mi-ar plăcea să lucrez undeva unde să am ocazia să călătoresc peste tot.


6. Ai întâlnit dragostea adevărată?

Depinde de fiecare ce înțelege prin “dragoste adevărată”. Eu momentan am găsit-o în familie.


7. Care este cel mai ciudat loc în care te-ai ascunde cu prietenul tău?

Ciudat nu știu cât ar fi, dar interesant ar fi într-o casă bântuită sau idk, într-o cabană din vârful muntelui.


8. Cea mai bizară călătorie a fost...

În mașină cu o tipă care conducea oribil. Mai era puțin și închidea la toate magazinele și trebuia să luăm baloane pentru nunta verișoarei mele, drept pentru care tipa aceea a condus super repede, iar când lua curbele, mă gândeam numai să nu se răstoarne mașina. Când am plecat de la magazin, a lovit o mașină din parcare, așa că a condus iar cu viteză, a intrat pe contra-sens... Acum mi se pare amuzant, dar atunci eram speriată, deși îmi plăcea puțin atmosfera, mă simțeam ca într-un film. :))


9. Asculți muzică de obicei?

Daa, normal, mă relaxează și îmi dă o stare de bine.


10. Descrie-ți viața în 5 cuvinte.

Monotonă, relaxantă, visătoare, fericită, pozitivă (cel puțin încerc)



Cam asta a fost, poate să preia oricine vrea leapșa, cu pretenția să-mi menționeze blogul. :D

4 gânduri frumoase:

  1. Și eu am trecut de perioada cu vampirii so nici mie nu-mi plac :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi-au plăcut niciodată :))
      Mă bucur că ai trecut pe blogul meu, te mai aștept. >:D<

      Ștergere
  2. Ce leapșa drăguță! :D Apropo, trebuie să-ți spun că ador că ador gif-urile din bara din dreapta, sunt atât de frumoase!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.