My Life in Books Tag

Helăuu! Am primit un tag foarte drăguț de la Mihaela de pe blogul The cemetery of books, căreia îi super mulțumesc, așa că am zis să-l fac numaidecât. Nu uitați să intrați să vedeți și răspunsurile ei (aici), iar dacă vreți să vedeți recenziile cărților pe care le menționez, apăsați pe poza cu cartea (asta dacă i-am și făcut recenzia).


Haidaa să începem:

1. Găsește câte o carte care să înceapă cu fiecare dintre inițialele tale

B (Baciu): „Bătălia Vraciului” – Joseph Delaney (face parte din Cronicile Wardstone, care e genialăă)
R (Roxana): „Rapsodii de toamnă” – George Topârceanu (serios dacă mi-a venit altceva în cap; e cam dubios că mi-a venit fix asta în cap, dar meh..)
A (Adina): „Anul în care te-am întâlnit” – Cecelia Ahern (e drăguță cartea, îți dă o stare de bine)

Pfoa, minunat, a iesit „bra”! :))

2. Numără-ți vârsta în funcție de cărțile din biblioteca ta. Ce carte ți-a ieșit?


Hihii, chiar mă bucur că a picat cartea asta, pentru că e destul de puerilă și, având încă 16 ani, nu vreau să-mi pierd din copilărismul ăsta.

3. Alege o carte în care acțiunea ia loc în orașul/țara ta


La început acțiunea are loc în România (în Văleni), însă pe parcurs personajul ajunge prin tot felul de țări. *Vă recomand din toată inima cartea*

4. Alege o carte care reprezintă o destinație unde ai adora să mergi


Oh, în câte locuri n-aș vrea eu să călătoresc! Totuși, una dintre țările pe care vreau să le vizitez este India, iar această carte e de asemenea pe wish list-ul meu. Vă dați seama cum ar fi să citesc cartea asta în India? Ca să fie 2 în 1! :D

5. Alege o carte care are culoarea ta preferată pe copertă


A început să-mi placă foarte mult rozul acela pal, iar cartea asta are puținteeel roz pe ea (acolo unde scrie Trei/Young îmi place cel mai mult)

6. Ce carte îți stârnește cele mai multe amintiri?


Doamne, știu cum am stat până dimineața să citesc cartea asta, care efectiv m-a fascinat. Cred că tuturor cărora o să le recomand cartea, o să le zic povestea asta, dar, iat-o și aici: era o parte în carte în care scria „Dacă ai nevoie să mergi la toaletă, du-te acum, iar dacă îți este prea somn, culcă-te, căci pentru ceea ce urmează trebuie să fii odihnit. M-am dus repede până la baie, dar după, bineînțeles că am continuat să citesc. Am dat pagina și scria ceva gen „Știam eu că n-o să ai răbdare și că o să dai pagina. Mi s-a părut genial! :))

7. Pe ce carte ai citit-o cu cea mai mare dificultate?


God, clar „La răscruce de vânturi”, pe care nici până acum n-am terminat-o. Nu știu ce e cu cartea asta, dar am încercat s-o citesc de 2 ori și de fiecare dată cred că m-am oprit cam în același punct. Pur și simplu n-am putut să continui, m-am încurcat puțin și în personaje prima oară și nu mi-a întreținut așa mult interesul. Și totuși, chiar aș vrea să o citesc o dată până la capăt, să văd cum mi se pare.

8. Ce carte din lista ta de cărți pentru citit te va face să simți o satisfacție enormă după ce o termini?


Hmm, sunt multe care sunt sigură că-mi vor plăcea la nebunie, dar am ales cartea asta pentru că am mai citit Cel care mă așteaptă” de la autoare și am zis că trebuie neapărat să mai încerc ceva de la ea (mai ales că am auzit numai păreri bune și despre Tatăl celuilalt copil”).


Sper că v-a plăcut și că o să-l preluați și voi (nu uitați să precizați sursa și să-mi lăsați și mie un link, ca să văd răspunsurile voastre). Pupiceei!


10 gânduri frumoase:

  1. Frumos tag! Frumoase si raspunsurile :) . Imi plac cartile alese de tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Mirela! Țin să îți mulțumesc și pentru faptul că ești atât de activă pe blogul meu și că îmi lași mereu comentarii frumoase! >:D<

      Ștergere
  2. O fac penrtu ca imi place si , sincer, prefer blogurile decat retelele de socializare, din lipsa timpului :( .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur totuși că îți faci puțin timp pentru bloguri! :*

      Ștergere
  3. Vai de mine ce simpatica e leapsa asta! Si raspunsurile tale la fel. Cu R...Ce spui de Rosu si negru daca nu iti place Rapsodii de toamna :)) eu cred ca e dragut ca te-ai gandit la asta.
    Povestea cartii pe care ai stat sa o citesti toata noaptea...ah, asta imi starneste si mie amintiri asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumeesc! Oh, da, nu m-aș fi gândit la asta. Nici nu știu cum mi-a venit în minte "Rapsodii de toamnă", dar într-un fel a fost drăguț. :D

      Ah, cred că nu ești cititor desăvârșit dacă n-ai stat vreodată toată noaptea să citești o carte. Mi se pare atât de genial sentimentul ăla că nu te poți despărți de carte și că vrei să afli din ce în ce mai mult.

      Mulțumesc pentru comentariu, pupici! ^.^

      Ștergere
  4. Ce mă bucur când mă regăsesc pe blogul tău! Mulțumesc, Roxi!
    <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult acest book tag. L-am incercat si eu . Il poti gasi daca intri pe youtube , pe contul cute design and books (am poza cu o pana colorata si putini abonati).

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că o sa preiau si eu aceste tag-uri!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.