New Year's Resolutions Book Tag

Pentru că se apropie cu pași repezi 2017, m-am gândit să fac un tag cu rezoluțiile mele. Anul trecut am făcut un tag despre cum a fost întreg anul pentru mine, dar acum l-am ales pe acesta. 

Pentru că se apropie cu pași repezi 2017, m-am gândit să fac un tag cu rezoluțiile mele, pe care l-am preluat de pe blogul The Quirky Book Nerd. Anul trecut am făcut un tag despre cum a fost întreg anul pentru mine, dar acum l-am ales pe acesta.

Ca să vă zic totuși pe scurt și cum a decurs 2016 pentru mine, în ceea ce privește blogul (pentru că doar mâine voi mai putea să postez ceva pe blog), a fost absolut minunat, mai mult decât mă așteptam! Am obținut noi sponsorizări, am postat mai mult, m-am dedicat mai mult, am citit cărți frumoase, am făcut recenzii de care sunt mulțumită, am schimbat puțin aspectul blogului, am avut mai multe comentarii, noi oameni mi-au descoperit blogul și mi l-au apreciat... Au fost câteva persoane care mi-au cerut sfaturi în ceea ce privește blogurile lor, ba chiar acum câteva zile o fată mi-a zis că îmi adoră blogul și că am determinat-o să-și facă și ea unul! Ah, ce-ți poți dori mai mult? <3 


Acum să trecem la treabă cu tag-ul, mulțumirile la sfârșit:


Get in shape – name a book that doesn’t quite fit on your shelf correctly.



Ah, ce mă enervează când nu-s toate cărțile de aceeași mărime! Mereu când îmi reorganizez biblioteca am o problemă cu cartea asta, pentru că e mai mare decât celelalte și strică tot!

Eat healthily – name a book you feel was good for you to read.



Am ales-o pe aceasta, pentru că mi-a dat încrederea că voi găsi pe cineva care să mă placă așa cum sunt.

Read more – name a book you keep telling yourself to read but haven’t yet.



Ar fi atâtea cărți pe care tot spun că vreau să le citesc, dar luând una din bibliotecă, care ar fi atât de aproape de mine, dar pe care încă n-am citit-o, voi alege Christine. Bine, nu vreau neapărat s-o citesc pe asta, însă mi-am tot zis că vreau să citesc și eu ceva de la Stephen King!

Quit caring about what others think – name a book you kept going back to even though you had finished it.



Nu mi s-a întâmplat să mă reîntorc la o carte/să o recitesc, dar știu că terminasem Vrăjitoarea de la Iazul Mierlei și mai luam din când în când cartea și mai reciteam câteva paragrafe.

Save more money – name a book you got for a really good price.


Obișnuiam înainte să îmi iau destul de multe cărticele de la anticariat și le găseam la niște prețuri minunate și într-o stare bestială (zici că erau noi). O cărticică pe care anul ăsta cred că am luat-o de la un anticariat este Valsul florilor, pe care o începusem, dar care nu m-a încântat, așa că am lăsat-o pe moment deoparte.

Be more organized – how do you organize your bookshelf?



În principal, îmi organizez cărțile pe edituri. Un raft întreg (mai mare) e plin cu editurile mele preferate (Trei, Epica, Polirom și Humanitas) – ar fi fost și Art, dar nu prea am cărți de la ei. Mai am un raft cu cărticele micuțe, două cu serii de cărți și unul cu cărți random, de la edituri diferite.

Be punctual – shortest time and longest time it took you to read a book.



Cel mai scurt timp – o oră; pentru cartea Oscar și Tanti Roz, care-i foarte scurtă, dar care m-a și captivat în așa fel încât să nu-mi mai dezlipesc ochii de la text. Cel mai lung timp – habar n-am, probabil câteva săptămâni; sunt cărți pe care le încep, dar din care mai citesc peste o săptămână-două, din cauza timpului/lipsei de chef.

Go out more – what book made you isolate yourself from the outside world?



Sunt multe cărți pe care le-am citit într-o singură zi, uitând complet de realitate și izolându-mă de tot ce ține de ea, dar tot ce-mi vine acum în minte e prima carte din trilogia Jocurile Foamei. Știu că ieșisem cu niște prietene la film și în mintea mea era numai: Ahh, abia aștept să ajung acasă să văd ce se mai întâmplă în carte! Deci cred că și asta tot o formă de izolare e! 

Be unique – what was your favorite book of 2016?



Cu siguranță Printre tonuri cenușii. E cea mai intensă carte pe care am citit-o!

Be more personal – what book are you waiting for most this year?



Nu sunt prea informată în ceea ce privește noile apariții, dar știu că o să apară la Art Fangirl, pe care mi-am dorit mereu s-o citesc și iată că vine și la noi. 

Really, resolutions? – what book do you promise to read this year?



Îmi doresc de ceva timp să citesc această carte și anul ăsta nu vreau să mai fie o simplă promisiune făcută mie, ci o realitate!


Căci am zis că mulțumirile le las la sfârșit, o să încerc să fiu scurtă și la obiect și să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, care mi-au citit postările, care mi-au lăsat drept comentariu gânduri frumoase și sincere, dar și celor care m-au criticat, fiindcă m-au făcut mai puternică și m-au făcut să muncesc și mai mult. Mulțumesc, dragi cititori, vă sunt complet recunoscătoare! >:D< Blogul mă face să fiu împlinită, iar faptul că știu că și o singură persoană îmi citește postările, nu mă face decât să fiu cu zâmbetul pe buze.


Vă aștept mâine cu o nouă postare. Până atunci, vă invit pe toți să faceți acest tag! *.*

Voi vă faceți astfel de liste la sfârșitul/începutul fiecărui an? :D




7 gânduri frumoase:

  1. Ioooi, ce tag simpatic! Oh, abia aştept să-l fac şi eu! Răspunsurile tale îmi plac foarte mult! ❤
    Uite, am făcut şi eu un tag drăguț: http://cartile-noptii.blogspot.ro/2016/12/winter-book-tag.html?m=1#comment-form

    Pupici! Lecturi plăcute, Roxi! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihii, abia aștept să-ți văd și eu răspunsurile, Dariaa! <3

      Îl am și eu pe lista cu tag-uri de făcut, dar vreau să-l fac prin februarie. :D

      Asemeneaa, pupicei! *.*

      Ștergere
  2. Interesant tagul. Imi place :) .
    Eu nu m-am gandit niciodata sa imi fac o astfel de lista ;) sau sa ma gandesc. Sincer nici timp nu am. Citesc, simt, apreciez, savurez fiecare lectura. Dar atat.
    Ei, de abia am inceput sa-mi scriu pe un carnetel ce carte am citit in luna respectiva. Si sper sa continui :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc! >:D< În ceea ce privește cărțile, nici eu nu prea-mi fac liste, doar câteva de wish list, însă niciodată nu mă uit pe ele atunci când îmi aleg o carte. În ceea ce privește întregul an, găsesc util și drăguț să-ți faci o listă la sfârșitul anului și să-ți pui anumite obiective pentru următorul an.

      Lecturi frumoase, Mirela! *.*

      Ștergere

Un produs Blogger.