Cărți în ton cu Halloween-ul

Dacă tot la noi nu se „sărbătoreșteHalloween-ul, m-am gândit să fac o postare prin care să intrăm și noi puțin în atmosfera asta magică. Mie personal îmi place tare mult și chiar aș fi vrut să se țină și la noi. Chiar dacă ne mai costumăm noi sau mai decorăm prin cameră, nu se ține oficial și nu se merge la colindat, ceea ce e păcat. Cred că ar fi fost ceva destul de distractiv și ieșit din comun.



Trecând la postarea mea, am adunat câteva cărți care mi s-au părut a fi în ton cu Halloween-ul. Vreau să menționez că ele se bazează fix pe impresia pe care mi-a lăsat-o coperta, nu sunt recomandări de cărți, pentru că unele nici măcar nu știu despre ce sunt și clar nu cred că au legătură cu Halloween-ul. Pe unele dintre ele le-am citit (foarte puține, ce-i drept) și mi-au plăcut. Pe celelalte nu pot să zic neapărat că le am în wish list, pentru că nu obișnuiesc să citesc cărți fantasy. Totuși, în momentul ăsta chiar aș vrea o carte cu vrăjitoare, îmi place prea mult atmosfera asta!

Am secționat cărțile în 2 părți, și anume cărțile copilăroase și cele înfricoșătoare, pentru că unele sunt așa colorate și drăguțe, cu vrăjitoare și pisici negre, iar celelalte sunt în principal negre, cu imagini mai înfricoșătoare pe ele.

Dar haideți să vi le arăt!

Cărțile copilăroase:



Cărțile înfricoșătoare:



Sper că v-a plăcut postarea și că v-a inspirirat! ^.^ Voi ați citit vreo carte dintre cele prezentate sau aveți vreuna în wish list? Dacă da, care și cum vi s-a părut? Ce carte ați mai adăuga în această listă? Ce părere aveți despre Halloween? *Hihii, știu că-s multe întrebări, dar sunt entuziasmată*

4 gânduri frumoase:

  1. Cu siguranță avem de unde alege! :D Și aș mai adăuga pe listă Hex Hall și seria Jurnalele Vampirilor(primele 4 volume). Cam orice e scris de Stephen King s-ar potrivi aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și eu mă gândeam la Jurnalele Vampirilor, dar erau deja prea clasice. Cât despre Hex Hall, n-am auzit de ea. :-? Ai dreptate cu Stephen King, doar e regele horror-ului! Trebuie neapărat să citesc și eu ceva de la el...

      Mulțumesc de comentariu! *.*

      Ștergere
  2. Am auzit de multe cărți dintre cele spuse de tine, dar cea mai atrăgătoare şi despre care am citit multe este ,,Coraline", care chiar mi-ar plăcea s-o lecturez.
    O carte care mi se pare că se potriveşte atmosferei sumbre de Halloween este ,,Fata din tren". Nici n-am ajuns la jumătatea ei şi deja m-a făcut să trec prin toate stările posibile. Poate pentru că n-am citit până acum cărți thriller, polițiste? :))

    Frumos articol, mulțumim!
    Lecturi plăcute! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihii, și eu am tot auzit de "Caroline" și chiar pare o lectură relaxantă și drăguță; e cu siguranță pe wish list-ul meu. Cât despre "Fata din tren", nu știu ce să zic... eu am rămas dezamăgită de ea, în ciuda faptului că majoritatea o consideră genială. Sau poate tocmai de asta, am avut mult prea mari așteptări de la ea. Nu mi s-a părut așa wow ce a descoperit Rachel, mă așteptam să mă dea pe spate aici și mi-am dat seama la un moment dat cine a fost criminalul. Evident că pe la sfârșit, doar că m-am obișnuit să-mi dezvăluie autorul cine a săvârșit fapta și până acolo să mă țină într-un suspans total. Sper totuși să te bucuri în continuare de ea și să-ți placă! >:D<

      Îți mulțumesc și eu pentru comentariu, pupicei! :*

      Ștergere

Un produs Blogger.