The Halloween Book Tag

 Pentru că astăzi este Halloween-ul, am zis să intru și eu puțin în atmosfera acestei sărbători și să fac un tag drăguț:


Să începeeem! ^^

Favorite scary must read for Halloween


Uff, problema e că eu nu citesc cărți de groază. Am citit totuși câteva volume din Cronicile Wardstone (mai cunoscute drept „Vraciul) și țin minte că era scris pe spate un avertisment: A nu se citi după miezul nopții! La vremea aceea, chiar mă înspăimântau puțin și mi se părea mare lucru să le citesc după ora 12 noaptea, dar mi s-au părut foarte bune și am de gând să le reiau, pentru că nu mai stiu la ce volum am rămas. 

Scariest book cover, like ever…


Din nou, aceeași problemă. O să aleg o copertă de la o carte scrisă de Stephen King, pentru că e singurul autor de cărți de groază pe care-l știu. Deși nu mi se pare chiar atât de înspăimântătoare, cu siguranța n-aș putea să dorm liniștită. :))

If you could pick any author to go trick or treating with, who would you pick?


Haha, ce tare ar fi! M-aș duce cuu... Zoe Sugg. Nu neapărat pentru că îmi place cum scrie (are un stil destul de ușor și nu mi se pare deloc special), ci pentru că mi se pare o persoană jucăușă și simpatică, plus că e și tânără. Și cu siguranță aș vrea să mă distrez, dacă ar fi să mă duc la „colindat” de Halloween!

If you could dress up as any bookish character for Halloween, who would you be?


M-aș îmbrăca ca Luna Lovegood din „Harry Potter. Îmi place tare mult de ea, pentru că e diferită și mereu se îmbracă mai ciudățel, dar pentru mine e ciudățel într-un sens bun. :))

If you could find anything, from any book, in your trick or treat stash, what would you hope to find?Hmm, aș vrea o carte mai jucăușă, și totuși dark, cu vrăjitoare și pisici și trăznăi! Mi-am dorit mereu să citesc „Zilele pierdute, pentru că acea copertă-i genială și pare fix ce caut eu.

In what fictional world would you like to go trick or treating?


Cred că, la întrebările de genul ăsta, o să răspund mereu cu Hogwarts! Pentru că e cam singura lume ficțională din care am făcut parte *în general nu citesc cărți de genul ăsta*

What book villain would you not like to meet alone in a dark alley on Halloween?


Ăăm, cu siguranță Voldemort! *A little confession: când mă uitam la filme, chiar îmi era puțin frică când apărea Voldemort în scenă* :))

Would you rather dress up as a vampire, zombie, werewolf, or a shadowhunter?


Deși sună drăguță ideea de vampir (vampiriță), mi se pare clișeică și oricum mereu am preferat un zombie. Așa că, zombie să fie!

Pick a candy (just one) from Harry Potter that you would love to find in your stash?


Ah, mereu am vrut o broscuță d-asta de ciocolată! Și în ea să fie un card cu Ron. Cred că m-ar amuza fața lui de fiecare dată. :)) 

What is your favorite Halloween candy?


Hmm, nu sunt neapărat specifice Halloween-ului, mai ales că aici nu se sărbătorește, dar o să aleg jeleurile. :D 


Hihii, m-am bucurat tare mult să fac tag-ul ăsta. Deși la noi nu se sărbătorește, îmi place să intru în atmosfera asta de Halloween, iar acest tag a picat la fix. O să-l dau mai departe tuturor celor care vor să-l facă, dar în special: Dianei – Dreams Have Wings, Dariei – Cărțile Nopții, Ralucăi  Încă un capitol, Iuliana  Glasul literaturii, Simina Simina's Books, Anster Șoapte în furtună, Mălina  Books or Movies?, Madeline Heart of the Words . ^.^

9 gânduri frumoase:

 1. Am început să scriu postarea și am văzut la final că m-ai nominalizat ^.^ Mersi muuulttt <3 !
  http://dianamirancea.blogspot.ro/2016/10/the-halloween-book-tag.html
  xx

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Haha, mă gândeam eu c-o să-ți placă. Cu mare draag! >:D< Mă uit acum și peste răspunsurile tale! ^^

   Ștergere
 2. Uaaaa! Ce tag sweet! Foarte simpatice raspunsurile tale ! Iti multumesc din suflet pentru tag ! Esti o draguta! Si iti multumesc pentru cuvintele frumoase! O seara frumoasa sa ai !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hihii, mă bucur tare mult că-ți place. *.* Cu mare plăcere, o seară frumoasă și spor în tot ce faci!

   Ștergere
 3. Ce tag drăguț! Acum nu ştiu dacă mai are rost să-l fac dacă a trecut Halloween-ul... Dar o să-l țin minte să-l fac la anul! :D

  Pupici, lecturi plăcute!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, așa e... Deși pentru mine parcă toată săptămâna e dedicată Halloween-ului, e mai drăguț să postezi tag-ul fix în ziua respectivă.

   Pupiceei, asemenea! >:D<

   Ștergere
 4. Heei!
  Din pacate cum zice si Daria, mai bine il postez anul viitor (chiar o sa imi notez) pentru ca a trecut deja "perioada" :( Prea repede...
  Super tag, super raspunsuri si mersi inca o data pentru nominalizare! (astept alte tag-uri cu mare drag:)) )
  Pupici ♥

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hihii, mă bucur totuși că o să-l postați la anul! >:D< Cu siguranță o să te nominalizez și în alte tag-uri, pupicei! :*

   Ștergere

Un produs Blogger.