Ce cărți s-au mai strâns în biblioteca mea #bookhaul

Helăău! Pentru că s-au mai strâns câteva cărticele în biblioteca mea, m-am gândit să vi le arăt și vouă, mai ales că eu sunt tare încântată de ele:


Să începeeem:

„Sclipind la ultimul vagon” – Andreea Blându


Autoarea a fost foarte drăguță și mi-a trimis un exemplar din cartea ei, împreună cu un autograf. Trebuie să-mi fac zilele astea timp pentru ea, pentru că sunt sigură că merită citită. *Puteți să găsiți cartea aici*

Pași în trecut – Lina Moacă


Cei de la Librex au fost drăguți, ca de obicei, și mi-au trimis o carte pe care mi-o doream și despre care am auzit foarte multe lucruri pozitive. Voiam de mult timp să încerc ceva de la Lina Moacă și iată că acum am ocazia! *Puteți să găsiți cartea aici*

O mie nouă sute optzeci și patru – George Orwell


Și ca să începem să citim și cărțile pe care ne-am propus să le citim anul acesta (vezi aici), i-am rugat pe cei de la Librex să-mi trimită și această cărticică, despre care sunt tare entuziasmată. Le mulțumesc încă o dată celor de la Librex! *Puteți să găsiți cartea aici*

Să ucizi o pasăre cântătoare” – Lee Harper


O carte pe care îmi doream de mult timp s-o citesc și pe care acum, datorită celor de la Târgul Cărții, cărora le mulțumesc din suflet, voi avea ocazia să o parcurg. Am auzit lucruri frumoase despre carte și, ce-i drept, pe mine m-a captivat chiar și numai din descriere! *Puteți să găsiți cartea aici*

Milioane – Frank Cottrell Boyce


Această cărticică am primit-o de la Booklet Fiction, cărora le mulțumesc foarte mult! Mi s-a părut interesantă descrierea și, deși această editură publică mai mult cărți pentru copii, n-am ezitat să le-o cer, pentru că pe mine mă atrag foarte mult cărticelele de genul ăsta. 

Poveștile micuței RA – Elena Ștefan


Când autoarea m-a întrebat dacă aș vrea să-mi trimită cărțile ei, n-am ezitat și i-am spus că mi-ar plăcea, pentru că e o ocazie minunată de a descoperi autori români. Aceasta e o cărticică mai mult pentru copii, însă am zis s-o încerc.

Așa am fost eu – Elena Ștefan


Aceasta e cealaltă carte pe care mi-a trimis-o, care, din câte am observat când am răsfoit-o, e mai profundă. Sunt curioasă dacă o să-mi placă, așa că săptămâna asta îmi propun să le citesc pe amândouă, mai ales că sunt scurte.

O pradă ușoară” – Amanda Quick


Elena mi-a făcut încă o surpriză foarte frumoasă și mi-a trimis această cărticică (+alte bunătăți). Voiam de mult timp să citesc o carte publicată la Lira, așa că sunt curioasă dacă mă va prinde. Îți mulțumesc, Elena, ai un suflet minunat! >:D<

Lumina iubirii” – Jay Asher


Pe aceasta am imprimit-o cadou de la o colegă și încă de când am văzut că a apărut mi-a atras atenția, însă cred că o s-o amân până anul viitor, pentru că ar fi mers citită mai bine prin luna decembrie. Acum nu-mi stă gândul decât la primăvară! :))


Cam acestea sunt cărticelele care s-au strâns în biblioteca mea. Eu sunt entuziasmată de ele și abia aștept să le citesc. Trebuie să mă organizez puțin, pentru că mereu vin alte cărți și altele și altele și ajung să nu le mai citesc pe unele, ceea ce ar fi păcat. Voi ce cărticele v-ați mai luat/ați mai primit? Ați citit vreuna din cărțile prezentate sau ați vrea să o citiți?





16 gânduri frumoase:

  1. Waaa, super cărţi! Îmi fac cu ochiul "Lumina iubirii" şi "Sclipind la ultimul vagon". Aşteptăm să le citeşte, respectiv recenzezi ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihii, abia aștept să văd și eu cum o să mi se pară. O săptămâna minunată îți doresc! >:D<

      Ștergere
  2. Wow!! Frumoase carti! Lecturi cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări pentru cărticele și lectură plăcută ^.^ !
    xx

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase cărţi! Am citit " Sclipind la ultimul vagon ", pot spune doar că este superbă şi că merită citită! ♥
    Am citit şi eu ceva de la Lină Moacă şi chiar îmi place cum scrie! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc! M-am apucat și eu de ea, însă momentan nu pot să zic că mă atrage. Sper să mă captiveze mai mult cu cât înaintez în lectură.

      Uh, abia aștept să văd și eu cum scrie! Lecturi frumoase, pupici! ^.^

      Ștergere
  5. Din lista aceasta mă atrage doar „O mie nouă sute optzeci și patru” :)
    Multe cărți și frumoase! ♥

    Lecturi plccute, Rox! ♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am înțeles că e un must-read, așa că sper să o citești și tu!

      Îți mulțumesc, la fel și ție! >:D<

      Ștergere
  6. Ce cărți frumoase! Ediția aceea pentru „Să ucizi o pasăre cântătoare” o am și eu, pe aceea am citit-o. Mi-a dăruit-o Daria și, fiindcă mereu las „urme din război” când citesc o carte bună, am reușit s-o desfac puțin la cotor :))
    Foarte faine cărțile (again). Eu trebuie să fac o postare de genul ăsta dar tot nu le-am făcut poze cărților. Poate fac două postări, că s-au strâns cam multe.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, Simina! Hihii, sinceră să fiu, mă așteptam să-mi trimită o altă ediție a cărții (cea din Top 10+) și eram cam dezamăgită, însă, fiind de la anticariat și trecând și prin mâinile altor oameni, am descoperit un mesaj tare drăguț în ea, așa că m-am bucurat că acum e în "posesia" mea.

      Oh, știu, și mie mi-a luat ceva până am făcut pozele, pentru că mereu mă iau cu altele și după nu mai am chef să fac poze. Sper să reușești să postezi și tu, abia aștept să văd ce cărticele ai mai strâns! Pupiceeei! *.*

      Ștergere
  7. Şi eu vreau neaparat să citesc să ucizi o pasăre cântătoare şi 1984. :-)
    P.S. Te-am nominalizat la un tag, poate vrei să îl faci: https://thecemeteryofbook.blogspot.ro/2017/02/this-or-that-book-tag.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uh, sper să ai ocazia să le citești și tu! >:D< Mulțumesc de nominalizare, mă uit acum și la răspunsurile tale! ^^

      Ștergere
  8. Mi-a plăcut destul de mult Lumina iubirii. :D Este o carte faină! ^_^ Sper să ți se pară și ție cute. Sunt tare curioasă cum este "Pași în trecut". Mi-a plăcut stilul autoarei până acum. :D Am lecturat și eu una dintre cărțile Elenei Ștefan. Voi trece la a doua când am timpul necesar (la cea mai profundă). Sunt curioasă cum este. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare super drăguță și relaxantă, așa că sper să-mi placă și mie. Am auzit păreri bune despre stilul autoarei, așa că sunt curioasă să-l descopăr și eu și mai ales să văd cum e cartea asta.

      Uu, sper să ne placă amândurora cărticelele ei! Spor la citit și o duminică relaxantă îți doresc! >:D<

      Ștergere

Un produs Blogger.