Escape Room - Jigsaw's Puzzle

O experiență interesantă, pe care aș repeta-o cu siguranță...

Intrând în cameră legată la ochi, am fost prinsă cu un lanț de picior, simțindu-mă astfel ca într-un film, în care trebuia să îmi pun mintea la contribuție, dacă voiam să am parte de un happy end.

N-am de gând să detaliez ce se afla în cameră, pentru că ați ști la ce să vă așteptați și cred că e mai distractiv dacă sunteți luați prin surprindere.

Cert e că timpul trece foarte repede în camera plină de mistere și încă din primul minut trebuie să te gândești la cum poți să scapi de acolo. Ei bine, în cazul meu nu a fost chiar așa. Fiind cu câteva prietene destul de fricoase, am pierdut ceva timp la început, însă am recuperat pe parcurs.

E interesant cum e gândit jocul, fiecare lucru din cameră având legătură cu celălalt, fiecare indiciu fiind gândit astfel încât să nu ai acces atât de ușor la informație, însă nici să nu îți bați capul foarte mult.

Fiind 6 în cameră, bănuiesc că ne-a fost mai ușor, fiindcă fiecare avea câte o idee și în final ajungeam să descoperim încă ceva. La început ne-a fost destul de greu, eu chiar gândindu-mă că nu o să reușim să facem nimic și că am plătit banii degeaba, însă ne-a crescut tuturor entuziasmul în momentul în care am avut mai multe indicii și am înțeles cât de cât cum decurge jocul.

La partea de "cât de înfricoșător e", depinde de fiecare persoană... mie, spre exemplu, nu mi s-a părut așa înfricoșător, deși am avut momente în care nu voiam să rămân singură... Cert e că nu vine nimeni în spatele tău să te sperie, poate doar un prieten pus pe șotii.

Prețurile variază în funcție de câte persoane sunt, dar și de locație. Eu am dat 25 de lei (în București), fiind elevă, și aș mai da oricând, căci știu că voi avea parte de o oră în care să mă simt bine și să mă distrez.

Așa că, dacă vreți să mergeți, eu zic că nu veți regreta; asta depinde într-adevăr de fiecare persoană, însă în același timp și de persoanele cu care mergeți. Baftă să găsiți cheia și să evadați din cameră, have fun și aștept comentarii despre cum a fost experiența voastră!


0 gânduri frumoase:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.